PODDSÖNDAG

Heeej fina! Söndag = bästa dagen för då släpps vår podd. I veckan pratar vi om spartips, en pinsam händelse, om vi bajsar med öppen dörr hemma och massa annat. Vi har nu hunnit med 24 avsnitt och alltså poddat i 24 veckor. Helt sjukt kul!!! Varje vecka växer vi och det är tack vare våra fina lyssnare som tipsar om oss, följer oss och stöttar oss. Så TACK för att ni förgyller våra veckor! Ikväll kommer även Vickan hem. Vi som brukar hänga nästan varje dag, så jag ser framemot lite sällskap 🙂

Inatt sov Lou 6 h i rad för andra natten, så otroligt skönt. Hoppas att det är hennes nya grej, då blir jag en glad mamma haha! Så både jag och min kille vaknade vid 06, sen drog han till lägenheten. Så duktig!!! Innan det hann vi hänga en stund och jag blir så glad och varm i kroppen av den människan. Min älskling! Vi båda var så uppe i varv pga lägenheten. Igår satt vi och kollade inredning i flera timmar. Nu har vi beställt soffa samt bäddsoffa och bestämt säng. Det är typ basen i dom viktiga rummen, så nu har vi lite att utgå ifrån med dom inköpen. Alltså kan inte fatta att vi kommer bo exakt som vi vill. Kommer vakna upp med ett leende varje morgon. Det gör jag typ redan iofs men en extra bonus. Han, Lou och Loki har verkligen gett mig lycka jag inte trodde fanns. Min familj. Puss

2 reaktioner på “PODDSÖNDAG”

  • Martina skriver:

    Hur träffades ni och vad har du för råd till singeltjejer? Jag anser att jag inte har bråttom, varje kille jag väljer att träffa har varit genomtänkt men jag lyckas minsann bara pricka in idioterna. Det är inte lätt att inte låta ”elaka” människor med totalt självinsikt såra eller påverka mig som HSP personlighet(fångar upp andras energier mer än normala gör tex, + påverkad av människor och miljöer. Hur som helst, jag valde efter drygt två år snart att träffa en kille för 2 veckor sedan. Han visade intresse och angelägenhet av träffa mig så jag tog äntligen mod att träffa han eftersom jag var rädd för just detta. Bli dissad. Hur ska man veta vad man gör fel om man aldrig får höra det? Jag ville ge honom tid när vi sågs för jag tänkte in i det sista ”ska jag åka hem eller möta upp honom?” Jag ångrar detta nu för att jag sa ”var snäll mot mig vid ett eventuellt möte varpå han svarade ja visst. Men som sagt efter detta fick jag ingen förklaring. Denna kille är bara en i raden. Jag förstår att man inte ska kasta sig in i en relation, att singellivet är till för egentid och rannsakning, tid till sina egna drömmar och mål.

  • Christina skriver:

    ÄLSKAR er podd, ni är bäst!!!❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.