SOVIT EN HEL NATT

God morgon fina ni! Hur söt var inte Lou igår när hon satt? Smälte!!! Ett problem nu är att hon börjar vilja vara med mer och mer, dvs inte lika kul att ligga ner och vill gärna sitta i knäet. Vet att man ska vänta lite med det men kunde inte låta bli att sätta henne själv igår. Hon är så stark i bålen och kroppen så hon höll balansen en stund innan vi la oss ner igen =) Min fina tjej. Snart är hon två månader korrigerat och 3.5 månad sen hon kom. Är så glad över hur stark hon är, från sekunden hon kom ut gick hon mot allt som hon ”skulle vara” som prematur. Bestämd som sina föräldrar, kommer finnas mycket vilja i den här tjejen genom livet 🙂 Hon väger nu typ 5.2 kg och förra veckan var hon 58 cm. Hon har gått förbi sin korrigerade ålder i kurvorna och börjar komma ikapp. Blir så glad när hon äter efter allt kämpande vi haft med sond, amning som inte fungerat etc. Hennes små ljud när hon äter är det bästa jag vet.

I två nätter har hon sovit 6 h i rad och det har varit LYX när man vaknat minst var tredje/fjärde timme i flera månader. Igår somnade hon vid 23 och vaknade…08.30! Sen åt hon och nu sover hon igen. Var tvungen att kolla på klockan flera gånger imorse om det verkligen stämde. SÅ skönt!!! Om det här är det nya kommer jag jubla haha. Nu har hon fått in det här med dygnsrytm och jag badar inte henne varje kväll. Hon har somnat lite senare sista kvällarna, kanske det som behövdes för att hon ska däcka helt? Galet skönt i alla fall för en som hela tiden varit på bristningsgränsen med sömnen. Idag är det en väldigt glad Alex 😀 Puss

10 reaktioner på “SOVIT EN HEL NATT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.