MIN DAG

Hej fina! Såhär såg min dag ut 🙂 Hittade skålarna på första bilden i min killes skåp. Tyckte dom var jättefina. Roligt med små gömmor. Har även ett helt bord med saker som han får bestämma vad han vill göra av. Har redan fått ett ”really?” sms när jag slängde några av hans saker utan att fråga, haha! Påsen gick sönder när han skulle slänga den… Så, nu får han själv bestämma 😉 Förövrigt har jag packat 8 flyttkartonger utan att det typ syns hemma. Evighetsprojekt! Det som är skönt är att det är nästan en månad till flytten = kan göra litegrann varje dag så blir det inte speciellt tråkigt. Tycker fortfarande det är kul, det brukar inte kännas så i vanliga fall när jag packar i sista minuten och måste packa hela natten pga underskattat mängden saker.

Imorse var vi hos läkaren med Lou. Hon klippte sitt tungband som dom missat upptäcka var för kort. Lilla hjärtat, hon är stammis hos läkarna. Skönt att göra det nu i alla fall, så får vi hoppas att det läker ihop rätt. Hennes tunga gick inte utanför munnen och om vi inte klippte hade hon förmodligen fått lite talproblem när hon börjar prata. Så, nu får vi se om det blivit bra om några år helt enkelt 🙂 Drömde mardrömmar om att det rann blod över hela hennes tröja, men det gick på typ 2 sekunder och hon blev glad efter typ 5 sekunder så det var verkligen ingen fara. Nu ligger hon som ni ser på bilden och sover i sitt babygym. Hon kan nästan bara somna i sin säng, och eftersom vi ska resa i juni är det skönt att hon känner sig trygg att sova på andra ställen så slipper vi släpa hela sängen med oss! 🙂 Nu ska jag plocka undan lite här hemma. Puss

7 reaktioner på “MIN DAG”

 • Maria skriver:

  Hej Alexandra! Brukar aldrig kommentera på bloggar men efter att ha kommit i kontant med diskussioner angående podcast avsnittet som du tråkigt nog blev dömd för att vara en dålig förebild ville jag gärna framföra några av mina tankar… hoppas det kan ge lite positiv energi iaf!
  jag började följa dig just för att du var gravid, går själv och väntar på att det steget snart. Däremot har jag blivit lite avskräckt för jag får höra från så många hur kroppen aldrig blir som förr, hur dåligt många mår av deras förändrade kroppar, hur man äcklas och alla problem som kommer från att föda. Men måste säga att jag älskar att följa både dig din syster och Sanna just för att ni ger en bild att det inte behöver bli så dåligt. Att med en sund och bra livsstil kan kroppen återhämta sig bra och ni alla ser så lyckliga och välmående ut. Jag är väldigt tacksam att få följa dig!
  Önskar dig och din familj all lycka och god hälsa!

 • Amanda skriver:

  Vi klippte också dotterns tung och läppband när hon var 6 och 8 veckor. Lika bra att göra det i början så hon inte minns det sen. Även fast amningen inte funkade mer än 2 1/2 mån så tar hon napp nu vilket är superskönt ?

 • Conny skriver:

  Rökfärgade koppar, inte allt tokigt, när man tänker efter, ändå.

 • Conny skriver:

  Snygg kakelugn.

 • ule skriver:

  I wouldn’t dare to throw my boyfriend’s things out of his own home! Which makes me just a little bit anxious since we’re moving from my place to his in a couple of months. Then again I have a lot more stuff than he does, since my hobbies include crafts, not just sports and books. It will be a challenge how to renovate and not have it cluttered.

 • Conny skriver:

  Känsla, stil, förnuft. God kombination!

 • Bara skriver:

  Why dont you ever write your posts in english?? Saaad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.