DINNER AT THE BALCONY

Hej fina! Och hej LÖRDAG! Skulle jag skriva. Men sen kom jag på att det är fan söndag. Eller, var tvungen att kolla i mobilen haha. Nivån. Igår överraskade vi min kille och stormade lägenheten med hund, barn och allt som hör till 😉 Erik och min kille höll på att måla så jag och Vickan gick och handlade sushi som vi sen åt på balkongen. Första middagen i nya lägenheten. Kanske inte direkt i den men nästan.

Hello cuties! And hello SATURDAY! Should I write. But then I realized it’s  Sunday. Or, I had to check out the mobile haha. Level. Yesterday we surprised my guy and stormed the apartment with dog, children and everything that belonged to 😉 Erik and my guy were painting so me and Vickan went shopping sushi that we ate at the balcony. First dinner in the new apartment. Maybe not directly in it but almost.

Nu har vi fått färg på två rum, som jag ska visa er snart 🙂 Det händer grejer även fast det känns som att allt går såå långsamt. Jag har verkligen svårt att tro att vi ska bo där om mindre än en månad, men det kommer inte riktigt vara klart då. Hallen, köket, Lous rum är det som är minst klart. Lou sover ju ändå hos oss så vi prioriterade vårt rum, kontoret, vardagsrummet och matsalen. Badrummen och köket är beroende av att dom som gör stambytet ska bli klara, så vi kan inte påverka det utan får snällt vänta.

Vi hade sol fram tills kl 21 sen åkte vi hem till oss, vårt andra hem och kollade på Black Mirror. Har ni sett den serien? Varje avsnitt är som en minifilm så man behöver inte kolla serien i någon speciell ordning. Den är verkligen mindfuck och vi alla gillar den! Idag ska vi fira Erik som fyller år, vet inte exakt vad vi ska göra än men vi har fått min kille ur lägenheten så det blir en heldag med massa mys. Perfekt söndag!

Now we’ve got wall color in two rooms, which I’ll show you soon 🙂 Things happen even though it feels like everything goes so slowly. It’s really hard to believe we’ll live there in less than a month, but it’s not going to be all done then. The hallway, the kitchen, Lous room is the least done. Lou is still sleeping with us so we prioritized our room, the office, the living room and the dining room. The bathrooms and the kitchen are dependent on those who make the change of stall to be done so we can not influence it, but please wait.

We had sun until 21:00, we went home to our home and looked at Black Mirror. Have you seen that series? Each section is like a mini-movie so you do not have to check the series in any particular order. It’s really mindfuck and we all like it! Today we’re going to celebrate Erik’s birthday, do not know exactly what we will do, but we’ve got my guy out of the apartment so it’s going to be a full day of coziness. Perfect Sunday!

14 reaktioner på “DINNER AT THE BALCONY”

 • Sandra skriver:

  Hej!
  Dina byxor/byxdress (?) ser galet sköna ut, vart hittar man dom?

  //Sandra

 • Elin skriver:

  Vad har du för telefon? Nöjd? Du tar så snygga mobilbilder så nyfiken? keep up the good work älskar dig/din blogg pch podden är livet!!

  Ha det gött?

 • Anni skriver:

  What a view you have! Looks amazing 🙂

  http://www.annimarian.com

 • Katrine skriver:

  Hei! Hvor er bæreselen fra?

 • Conny skriver:

  Ska bli intressant att se det färdiga resultatet. ”…känns som att allt går såå långsamt…” Låt det ta tid och se till att det blir bra!

 • Mare skriver:

  Thank you for sharing in english as well!

 • Frida skriver:

  Hej! Älskar er podd!! Jag hade gärna hört er prata lite om träning. Kanske inte behöver tillägna ett helt avsnitt av det men hade vart kul att höra lite tips om hur ni kom igång med träningen. Försöker jogga ute i naturen och va sådär himla harmonisk men springer ju fan 10 meter sen får jag andnöd. Gym funkar men tycker det blir för mycket vilotid på att googla övningar då jag inte riktigt vet vad jag ska göra när jag är där. Och nej är för introvert för att klara av en pt… hur kom ni igång i början innan ni fick upp en grundstryka och kondition?

  Intressant när ni pratade om konstruktiv kritik i podden. Alltså har tänkt kommenterat detta tidigare men hållt mig pga det brukar bli värre när man är medveten om det sjölv ? men alltså Victoria säger ”fattar du vad jag menar” i Varannan mening. Alltså man hör hur du svarar irriterat ibland när hon frågat ”förstår du hur jag menar” flera gånger i samma mening. Ba ”jaa jag fattar”.

  Victoria, vi alla förstår hur du menar Hahah ❤️

 • Hedvig skriver:

  Snäääälla snälla berätta vart ni har köpt er sushi!!!! Den ser helt amaze ut!!!!
  Love!

 • Ida skriver:

  Vad härligt att få se lite resultat i lägenheten. Förstår vad du menar att det känns som det går såå långsamt fast ändå händer det sakar varje dag nästan.
  Hur har du kommit fram till vilka färger du ska ha på väggarna i varje rum?
  Sitter med ett nytt hus som vi ska flytta in i slutet av månaden och hela huset är vitmålat från start. Så nu ska jag börja ta beslut om vilka färger vi ska ha i huset, så kul men också så svårt… Hur kom du fram till vilka färger du ville ha? 🙂

  PUSS

 • Nina skriver:

  Oj vad lika ni var! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.