STATUS JUST NU

Jag: matt

Lou: vaken. Jämt helst.

Min kille: köttar

Lägenheten: klar om ca 1 månad med det viktigaste

Flytt: nästa vecka

Hej fina! Alltså förlåt för min sämsta bloggvecka men jag är SÅ över just nu. Igår fick jag stressacne på kinden?? Sväljer bara all stress just nu och jag är så otroligt matt. Kommer inte ens på vad jag ska prata om när jag pratar med folk. Hinner inte svara på sms, mail eller något. Gud vad jag har nedräkning till Spanien på tisdag. Ångrar att jag sa att vi inte borde ha bokat resan. Jag vet inte om jag hade klarat kötta utan den pausen.

Jag är dock glad ändå? Jag sitter typ och blundar och ler samtidigt haha. Tips till alla som ska renovera i 4 månader och flytta med en bebis plus jobba, det går men jag avråder er vänligt hehe.

Nu ska jag andas tills Lou vaknar. Puss

Gulligast ändå <3

3 reaktioner på “STATUS JUST NU”

 • Mikaela skriver:

  Förstår exakt vad du menar! Har en liten hemma som är jämngammal med Lou, samtidigt som jag jobbar och dom dessuyom vägrar ta flaska! Man är trött, matt och sliten, men det lilla underverket får en att le trots att man egentligen vill gråta! Du fixar allt Alexandra du är stark och en stor inspiration! Och du är välförtjänt av en paus från vardagen! Kram!

 • Blogglistor skriver:

  Inspiration till din blogg?! Besök nouw.com/blogglistor.

 • Viktoria skriver:

  Hej!

  Vart kommer den söta lilla snuttekaninen från?
  Tack för en grym blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.