FOTBOLLS VM

Hej fina ni! Från EN HELT NY ALEX! Min kille tog Lou en natt och jag fick fixa både fransar och naglar i lugn och ro = ny människa. Brukar ta med Lou när jag gör naglarna och lägga henne en bit bort (hon har sovit varje gång hittills) men det är alltid en inre stress. Idag fick hon vara hos kusin Ellie och moster & farbror Erik =)  När jag kom dit för att se fotbollen hade dom bytt kläder på tjejerna till fotbollskläder. HUR gulligt? Lou hade kissat på Erik när han bytte blöja på henne haha tror hon var lite övertaggad.

Jag är ingen sportintresserad människa i vanliga fall men jag går ALL-IN under VM! Jag blir så otroligt nervös, hade pirr i magen hela dagen innan. Det är nog därför jag inte klarar av sport, klarar inte heller av spännande serier etc utan måste göra något annat samtidigt för att inte bli för involverad och nervös.

Vi drack öl (drack bara en klunk för hatar öl haha) och åt pizza. Sån stämning!! Ikväll ska vi packa för imorgon drar vi. Är SÅ pepp.

Hello, you guys! FROM ANOTHER NEW ALEX! My guy took Lou one night and I had to fix both lashs and nails in peace and quiet = new person. Usually bring Lou when I make my nails and put her away (she has slept every time so far) but there is always an inner stress. Today she was at her cousin Ellie’s place and aunt & uncle Erik =) When I got there to see the football they had changed clothes on the girls to football clothes. HOW cute? Lou had peed on Erik when he changed diaper on her haha, I thought she was a bit overcrowded.

I’m not a sports-interested person, but I go ALL-IN during the World Cup! I get so nervous, had a butterfly stomach all day before. That’s probably why  I do not follow sports, I do not manage exciting series, etc, I have to do something else at the same time not to get too involved and nervous.

We drank beer (just drank a hint bc I hate beer haha) and ate pizza. That mood!! Tonight, we’ll pack for tomorrow we’ll go. I’m so excited!

5 reaktioner på “FOTBOLLS VM”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.