FLYGA MED BARN

Här har ni en summering på flygresan igår. Lou var så jobbig.. .NOT. Hon sov seriöst 90% av hela resan, haha! I lyftet la jag henne fastspänd i min hamn och det guppade så mycket så hon däckade direkt. När vi skulle landa var hon vaken och då matade jag henne hela landningen. Hon grät inte en enda gång på hela resan så hon verkar inte ha märkt av något i öronen i alla fall, så nice! Alla runt oss sa att vi ska passa på nu, för om ett tag kommer det bli lite annorlunda, så vi får väl göra det 🙂

Nu är vi i alla fall framme i Marbella och jag sitter här på hotellrummet och bockar av lite jobb medan min kille är och hämtar vår hyrbil. Ikväll ska vi möta upp några vänner som också är här på middag. Så mysigt. Jag ska strax hoppa in i duschen och göra mig lite fin, man får passa på när man har anledning liksom. Lou verkar må toppen här, hon har varit precis som hemma vilket är skönt. Även inatt. Märks att hon inte är i en fas längre. Ska njuta av den här lugna perioden 😉

Here you have a summary of the flight trip yesterday. Lou was such a pain in the ass.. NOT. She slept seriously 90% of the whole trip, haha! In the start I laid her in my arms and it bumped so much so she fell asleep immediately. When we landed she was awake and then I fed her all the landing. She did not cry once on the whole trip so she did not seem to notice anything in her ears anyway, so nice! Everyone around us said we should take care of now, because in a while it will be a bit different to travel, so we’re fine to do it 🙂

Now, at least we are in Marbella and I’m sitting here in the hotel room and ticking a bit of work while my guy is picking up our rental car. Tonight we will meet some friends who are here too for dinner. So cozy. I’ll instantly jump into the shower and make me a little nice, you’ll have to take care when you have a reason. Lou seems to be top right here, she has been just like home, which is nice. Even last night. Notice that she is not in a phase anymore. Enjoy this quiet period 😉

4 reaktioner på “FLYGA MED BARN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.