HEMLIGHETER

Hej fina ni!!!! Som ni nu kanske sett var vi på ett magiskt bröllop i fredags. Är sämst på att ljuga så undvek bloggen helt så jag inte skulle råka skriva något =) Mer om bröllopet senare!

Dagarna här har gått superbra med Lou. Hon är så himla snäll och lugn. Kan seriöst räkna gångerna hon blivit ledsen på en hand sen vi kom. Imorse väckte hon oss med att hon ville ligga och snacka, haha! Älsklingen. Jag har haft en hel del jobb medan vi varit här men har ändå lyckats njuta av det, familjen och ett bröllop. Så perfekt.

Imorgon åker vi hem och idag har jag massa saker att bocka av och fota, men jag kikar in här och delar med mig lite mer av mina dagar här sen 🙂 Är verkligen varm inombords och lycklig efter dessa dagar. PUSS

3 reaktioner på “HEMLIGHETER”

  • Conny skriver:

    När du kommer hem skulle du kunna äta något gott – till exempel våfflor som gräddats på det nya roliga sättet som har formen av en skål. De är ju så lätta att lägga tillbehör i och när man har bjudningar med barn med så älskar de ju dessa – Chvs100. Bara som tips alltså! Men jag förstår att du har haft det fantastiskt på resan. Längtar till jag själv ska iväg om några veckor. Ska bli kul att läsa om vad du ska göra när du kommer hem.

  • Tamy skriver:

    Alltid så intressant och rolig läsning. Vad bra att du ändå lyckats njuta tillsammans med familjen trots att en hel del jobb behövts göras. Jag är annars i precis samma sits själv med att multitaska med jobb, fritid och familj, vilken tur att vi är kvinnor så att vi lyckas bra med att multitaska ändå:);)

  • Amanda skriver:

    Är det en uv-dräkt med ananaser som Lou har på sig? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.