MOMS PLACE

Hej fina ni! Inatt fick den här trötta morsan lite sömn och vi är i Umeå =) Sista dagarna hemma med flyttpackande och jag var helt noll på energinivån. Nu är jag i alla fall i norr och kan vila lite. Igår var det dock ingen vilodag. Spelade in podd, var tvungen att köpa lite grejer till Lou eftersom hon vuxit ur typ allt, sen letade vi i 2 h efter ingredienser till middagen och vi var klara med allt kl 20. Vi hittade inte allt så det fick bli en annan variant av det till lunch idag. Melonsallad med chevre, honung, solrosfrön, ruccola, babyspenat, rödlök, potatis och vitlöksfrästa räkor. Typ samma som min kompis Emma gjorde åt oss för någon vecka sedan. GOTT!

Inatt sov Lou lite bättre, hennes dygn blev lite kaos efter tidiga flyget hem från Spanien men nu är hon som vanligt. Har aldrig varit så trött som jag känner mig nu. Mitt minne försvann typ och jag vet inte vad, men nu ska jag vila här medan min duktiga kille är hemma och fortsätter köra på <3 När vi kommer till Stockholm om någon vecka har vi förhoppningsvis badrum och kök, och vi tänkte dra ut till min killes mammas landställe för att vila upp oss lite och bara vara. Lou verkar i alla fall trivas jättebra här och allt känns så bra 🙂 Förutom att min kille fattas, såklart. Men inte länge kvar nu! Puss

2 reaktioner på “MOMS PLACE”

  • Karolina skriver:

    Hej!

    När du var gravid skrev du i ett inlägg om hallonbladste. Hann du dricka det innan förlossningen och tycker du i sådana fall att det hjälpte på något sätt? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.