VM feber

Hej hjärtan! Såhär kittade var vi inför VM-matchen. Vi köpte tröjor på barnavdelningen på h&m för 70kr, fina va? 😉 Jag försöker att inte bli så involverad i matcherna efter Sverige-Tyskland, blev seriöst deprimerad haha! Men igår, fyfan vilken feeling. Sjukt att Sverige tagit sig till de 8 sista lagen. Jag bryr mig inte alls om sport i vanliga fall men det här året har det varit så kul att följa matcherna och framförallt nu när Sverige varit så duktiga. Hur det än går i nästa match har dom verkligen överraskat alla!

Vi såg matchen i mammas stuga och fan vad kul det är. Sån gemenskap! På lördag ska vi se matchen med några vänner. Jag lyckades såklart bli sjuk när vi kom hit så om möjligt har jag haft ännu mindre energi haha. Så negativ på bloggen men jag blir snart mitt vanliga jag igen =) Lägenheten går framåt. Idag kommer köksstomen vara klar, och vi har nu en toalett installerad och hallen och Lous rum håller på fixas. Inom 2 veckor borde golven vara slipade i övriga rum och hoppas då att vi kan bo där 🙂 Har också beställt nästan allt i möbelväg. Längtar tills jag kan visa er! Kram

10 reaktioner på “VM feber”

 • Alma skriver:

  Alltså hur uttalas Lous namn? I huvudet när jag läser det blir det alltid Lou precis som det stavas, LO-u. Eller Låo som det blivit i Finland.

 • Johanna skriver:

  Så söta små Sverigetröjor 🙂
  Och så håller vi tummarna för en bra match i morgon, att engelsmännen får sig en tuff uppgift!

 • Emilia skriver:

  Hej! Såg att den största storleken var 104 i tröjan just nu. Vilken storlek har ni? Kram

 • Terese skriver:

  Alltså det är ju helt sjukt att ni typ precis har fått barn ?? Syns inte alls??! Vilka gener … och kunna handla på barnavdelningen med hahha

 • Conny skriver:

  Fotboll – Sverige. Det gick som det gick i kvarten. Bra VM i alla fall.

 • L skriver:

  Hej! här är en fråga helt oft men gillar din blogg och er podd o undrar om du skulle vilja ta upp hur det känns att ha en tjej med en del -utländskt påbrå- (som vissa skulle utrycka det…). Eller så här, jag e blond o blåögd som du, och min kille har också rötter i Mellanöstern, jag funderar rätt mycket på hur det kommer att påverka min dotter särskilt med alla läskiga rasister som florerar nu. Hur känner du inför allt sånt?

 • J skriver:

  Åh är det där levis-shortsen ni har på er? Så perfekta! Var var det ni hade köpt dom? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.