IM BACK

HEJ mina favoriter!!!! Och det här är nog mitt längsta uppehåll från bloggen någonsin?! Jag behövde verkligen en paus att andas och att landa lite och det är precis det jag gjort. Nu är min energi påväg tillbaka och jag börjar känna mig som mig själv igen 🙂 Tack för all pepp <3 Hur gör man sin första post då? Jag kör på som vanligt bara!

Imorgon flyttar vi in och igår åkte vi till IKEA. Vi kollade inredning till luckor och skåp och lite annat. Dvs vi börjar nu med allt roligt! Vi har beställt en del inredning till lägenheten men vi har mycket kvar. Nästa vecka kommer ugnen, hällen, badrumsspegel, duschdörrar och sista belysningen. Så förutom att vi ska måla om våra köksluckor och sen balkongen som kommer i höst är vi TYP klara med renoveringen nästa vecka! 😀 Känns så bra och är verkligen peppad på att visa allt.

Dom här dagarna har spenderats på landet och vi har ätit gott varje dag, vilat, kört charader, lekt med barnen och bara varit. Så mysigt! Lou har dock börjat vakna sjukt tidigt, tror det är av ljuset? Så hoppas att hon sover bättre när vi kommer hem till rullgardiner. Min kille har tagit henne varje natt och jag har gått upp med henne på morgonen. Så skönt att få sova lite fler h i sträck efter flera månader av att inte sova ut alls. Sömn är så himla viktigt. Skulle nog säga att det är det jobbigaste med bebis. Men – nu kommer vi vara två igen så allt kommer gå så mycket enklare 🙂 Lou är också så rolig att hänga med nu, så himla glad. Hon blir 5 månader i veckan, hur sjukt!!?

6 reaktioner på “IM BACK”

 • Erika skriver:

  Sååå glad för er skull att ni äntligen får flytta in, ni förtjänar det bästa! Ni har kämpat superbra hela familjen, är så imponerad – så viktigt att lyssna på sig själv och ta en paus när man behöver det också. Vill också passa på att säga att jag älskar din&Vickans podd, får mig alltid att skratta och komma till nya insikter. Kramar&kärlek!

 • Amanda skriver:

  Skönt att allt verkar falla på plats nu! ? Du och din kille förtjänar verkligen att bara FÅ VA, tillsammans som par men också tillsammans som familj med Lou. Min tjej blev precis 7 månader och jag får inte lägga ifrån henne, ge henne till pappa en sekund, jag håller på att bli galen, men samtidigt är det bara en fas och man är ju föräldraledig av en anledning och nu ska också sambon vara ledig i 1 månad så fr.o.m måndag ska jag ta mig 1-2 timmar per kväll SJÄLV. Annars kommer jag köra huvudet i väggen fortare än jag tror. Sömn och gnäll är just nu det jobbigaste i vår familj, plus sambons 2 äldre barn som inte heller bidrar till den ”roliga stämningen”. Men som ni, så kämpar vi på! Kram på er ?❤

 • Conny skriver:

  Lycka till, fortsatt, med renoveringen.

 • Sandra skriver:

  Vi är också mitt uppe i flytt/renovering så vet precis hur du känner. Plus att vi har en snart 2-åring hemma ? så det är skönt när allt är klart.
  Sen vill jag bara uppmärksamma dig på en sak: (absolut inget gnäll) men tänk på hur bältet sitter på Lou. Ser att det är lite vridet på ena bilden så se bara till att det är rakt för hennes säkerhet.
  Ha en underbar dag!

 • Tamy skriver:

  Så skönt med en paus, det är välbehövligt ibland och bara få släppa alla måsten och krav och bara andas, välkommen tillbaka :). Önskar dig en bra dag, kram från mig 🙂

 • Kajsa skriver:

  Halloj!
  Kan du inte göra en flyttvlogg sen när ni flyttar in och fixar iordning allt? Vore så himla kul att se 😀
  Ha det fint! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.