En liten uppdatering

Hej fina! Här är en bild på vår absolut perfekta dagbädd från Handvärk (som dock ska stå i vardagsrummet men det var för mycket skit där för att fota). Längesedan jag fick ett pirr av något materiellt, men den här rackaren gav mig verkligen fjärilar i magen 🙂 Sen jag uppdaterade er sist har vi.. flyttat. Dvs packat upp och fixat. Har inte suttit många stunder senaste veckan förutom när jag matat Lou och sövt henne.  Nu är i alla fall det mesta inom bygget klart och vi har även fått upp en hel del grejer. Nästan allt faktiskt! Ikväll tror jag att det kommer vara ett ”ok” hem. Fick nyss en leverans med matsalsstolar etc, så kul! Längtar tills jag kan visa er lite mer utan en miljard saker utspridda på alla ytor haha.

Nu satte jag mig med datorn för att ladda upp podden och passade på att kika in här. Första gången jag öppnar upp min dator på flera veckor faktiskt. Det blev en oplanerad semester i sommar fast inte för att vila upp mig, snarare att tömma alla krafter 😉 MEN det kommer vara så jävla värt det snart! Då ska jag njuta så hårt. Börjar faktiskt njuta av vårt hem nu istället för att se det som ett jobbigt projekt. Vi har fortfarande så mycket kvar att köpa men jag tänkte ändå visa lite grann eftersom.

Nu ska jag göra vår typ 96:e beställning från IKEA på skåpinredning och massa annat, sen försöka få lite ordning på vårt sovrum. Vi har i alla fall wi-fi hemma nu så jag kommer börja jobba lite mer!! Är det något speciellt inlägg som önskas om lägenheten/renoveringen? Annars kör jag bara på! Puss

Hello cuties! Sorry for not posting any english translation in so long, I just haven’t had time. Here is a picture of our absolutely perfect day bed from Handvärk (which is supposed to be in the living room but there was too much crap there to shoot). It’s a long time since I got a butterflies of something material, but this really gave me butterflies in my stomach 🙂 Since I last updated you I have … moved. Unpacked up and fixed. Have not been sitting many times last week except when I fed Lou and hugged her. Now, in any case, most of the renovation is done and we have also got a lot of stuff. Almost everything actually! Tonight I think it will be an ”ok” home. Just got a delivery with dining chairs etc, so fun! Longing till I can show you a little more without a billion things scattered on all surfaces haha.

Now I sat down with my computer to upload the pod and I was looking forward to check in here. The first time I actually open my computer for several weeks. It became an unplanned holiday this summer, not to rest up, rather to empty all the energy 😉 BUT it will be so damn worth it soon! Then I’ll enjoy it so hard. Starting actually enjoying our home now, instead of seeing it as a tough project. We still have so much left to buy but I still wanted to show a little bit because.

Now I’m going to make our type 96th order from IKEA on cabinets and lots of other things, then try to get a little order on our bedroom. In any case, we have Wi-Fi at home now so I will start working a little more!! Is there any special post desired on the apartment / renovation? Otherwise I’m just just gonna post! Kiss

7 reaktioner på “En liten uppdatering”

 • Anna skriver:

  Älskar golvet! Ska boka slipning av vårt furugolv men har inte bestämt mig för ytbehandling än. Vad har ni använt?

 • Hanna skriver:

  Hej Alexandra! kan du snälla berätta vilken sorts hantverkare/företag som gjort era paneler? De är så fina!! Lyckats så bra med att fånga in sekelskiftskänslan.

  Hanna

 • Emma Hällbacka skriver:

  Vill se ALLT! Bilder på alla rum från alla vinklar och gärna före- och efter sida vid sida, och från samma vinklar. Flyttar till min drömlägenhet nu på lördag så är totalt helsåld på allt som har med flytt, renovering och inredning att göra 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.