LOU 5 MONTHS

When you see it. HAHA! 

För några dagar sedan blev den här tjejen 5 månader gammal. Vad tiden går fort men ändå känns det så självklart att ha henne hos oss. Sista typ två veckorna har hon ändrats mycket. Hon är med på ett helt annat sätt och uppskattar saker, vilket är så kul! Hon har börjat med smakportioner, igår gav jag henne lite mer för att se hur magen reagerade och so far so good. Är väldigt försiktig eftersom att hon är prematur, men inga problem än så länge med något vi testat.

Det enda jobbiga just nu är att hon vänt på dygnet, när vi var på landet var det så ljust och hon började vakna riktigt tidigt. Nu vill hon stiga upp kl 05. Det vill inte jag hehe. Så jag ska försöka få in bra rutiner på dagen som gör att hon somnar lite senare.

Är i alla fall så taggad på att fixa hennes rum, inte för att hon kommer bry sig men jag har drömt om att inreda hennes rum så länge. Ha alla hennes saker i egen byrå inte intryckta i vår. Älskar struktur och nu ska även våran lilla tjej få det. Är så otroligt tacksam över hur snäll och lugn hon varit under flytten och allt, hon har verkligen förenklat allt för mig. Så nöjd på dagarna bara hon får hänga med. Har lite ångest över att jag inte gett henne 100% på slutet men jag har gjort så gott jag kunnat. Snart kan jag vara mer närvarande.

A few days ago this girl became 5 months old. What time goes fast, yet it feels so natural to have her with us. Last type of two weeks she has changed a lot. She is in a different way and appreciates things, which is so fun! She has started with taste portions, yesterday I gave her a little more to see how the stomach reacted and so far so good. Im very careful because she is premature, but no problem so far with something we tested.

The only bad thing at the moment is that she turned the hours around, when we were in the countryside it was so bright and she started waking up really early. Now she wants to get up at 05. I do not want the same hehe. So I will try to get good routines on the day that makes her fall asleep a little later.

In any case, I’m so keen on fixing her room, not because she cares but I have dreamed of decorating her room for so long. Have all her things in her own wardrobe not in ours. Loves structure and now our little girl will get it too. Is so incredibly grateful about how kind and calm she has been during the move and everything, she has really simplified everything for me. So happy on the days just wants to be around. Got a little anxiety about not giving her 100% at the end but I’ve done as well as I could. Soon I will be more present.

2 reaktioner på “LOU 5 MONTHS”

  • Sara skriver:

    Åh, alltså dessa inlägg, älskar dom. Du är så fantastisk och äkta, och även om man inte alltid kan ge 100% så är det du som är bästa mamman till ditt barn.

  • Amanda skriver:

    Asså dom där låren är ju to-die-for ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.