FIRST DINNER

Hej babes! Såhär såg jag ut igår. Första gången jag fixat till mig sen vi flyttade typ, hehe. Så skönt att komma ut från lägenheten lite och upptäcka vårt nya område. Jag och min kille träffade upp Vickan & Erik nedanför, sen gick vi med vagnarna till en resturang bredvid oss, SÅ mysigt! Efter att vi ätit tog vi en promenad och köpte mjukglass. Tyvärr var det så sjukt varmt att glassen smälte direkt typ, och strösslet var helt mjukt pga det vart så fuktigt hos dom men ändå gott haha.

Än så länge gillar jag verkligen Birkastan. Har bott i Vasastan i många år nu och ville egentligen köpa något i närheten av tidigare lägenheter, men den här gatan har alltid varit en dröm för mig och jag vill typ nypa mig i armen när jag går ut genom porten. Lägenheten börjar bli mer och mer i ordning, och nu känns det verkligen som ett hem. Igår fick vi igång TV också. Inatt skruvade jag ihop Lous IKEA-möbler minus den byrån vi glömde beställa. Har gjort en ny beställning nu och hoppas att vi inte glömt något =) Vi har också beställt knoppar, handtag, kökslådor, fåtöljer till vardagsrummet, filtar, mattor, fler sonos-högtalare osv som vi väntar på. Efter det måste vi köpa blommor, mattor, krukor, nya tavlor, lite lampor, en bänk till hallen och lite annat men måste ändå säga att vi kommit sjukt långt nu. Åh längtar tills jag kan visa upp allt för er. Har så mycket saker jag vill visa, vet typ inte riktigt vart jag ska börja!

Hi babes! This was my look yesterday. The first time I fixed to me since we moved , hehe. So nice to get out of the apartment a bit and discover our new neighborhood. Me and my guy met Vickan & Erik below, then we went with the strollers to a resturant next to us, SO cozy! After we had eaten we took a walk and bought ice cream. Unfortunately, it was so hot that the ice cream melted directly, and the sprinkles was soft because of the weather, but still good haha.

So far, I really like Birkastan. I have lived in Vasastan for many years now and would really buy something close to previous apartments, but this street has always been a dream for me and I would like to pinch my arm as I walk out the gate. The apartment is getting more and more in order, and now it really feels like a home. Yesterday we got our TV to work as well. In the evening, I screwed Lous IKEA furniture minus the things we forgot to order. Have made a new order now and hope we have not forgotten anything =) We have also ordered knobs, handles, kitchen cabinets, armchairs to the living room, blankets, rugs, more sonos speakers, etc. as we are waiting for. After that we have to buy flowers, carpets, pots, new paintings, some lights, a bench to the hall and some other things, but still have to say we have gone a long way now. Oh I long until I can show everything to you. Have so many things I want to show, I do not really know where to start!

5 reaktioner på “FIRST DINNER”

 • Conny skriver:

  Det ska bli intressant att få se hur det blir. Klart det är skönt att komma ifrån lite också eller som den som just rakat huvudet sa. -Knappast hårresande!

 • Linn skriver:

  Jag bor också i Birkastan och har sett dig och syrran några gånger på gatorna här 🙂 Jag och min kille har bara bott här ett par månader men jag älskar det! Känns som att jag aldrig vill flytta härifrån. Två tips: Shanti på rörstrandsgatan har den godaste indiska maten någonsin! Hade nog aldrig gått in där för stället ser inte speciellt ut utifrån, men blev tipsad av en kompis och jag säger bara wow! Sååå gott! Sedan måste ni testa Lillebrors bageri på rörstrandsgatan när de öppnar igen om ett par dagar. Trodde aldrig jag skulle bli en person som spontanköpte bullar av ren craving men deras är verkligen de bästa jag smakat (förutom farmors).

  • Julia skriver:

   Bor också här i Birkastan, såg er alla på promenad för ett par dagar sen 🙂 kul att ni trivs och välkomna hit! Som ovanstående måste jag hålla med om att Lillebrors bageri på rörstrandsgatan är to die for! Kommenterar aldrig bloggar, men kände att jag var tvungen att ge en +1 på det tipset, haha.

 • D skriver:

  Du är Såå fin! Man kan inte tro att du har varit gravid, själv har man blivit mycket bredare och fått ”mamma mage”..
  Tror du man kan träna bort det? Känns omöjligt? dessutom är man sjuuukt sötsugen nu när man ammar. Har du något tips på hur man ska låta bli?!?

 • Julia skriver:

  Jag DÖÖR för dig, du är så sjukt snygg!! Helt orimligt. Längtar efter att få se lägeheten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.