LIVING ROOM UPDATE

Hej fina! Kom precis från en plåtning och tänkte visa lite av vardagsrummet. Det är inte alls klart, vi ska byta kruka, blomma, dekoration på bordet, soffkuddar, filt, golvlampan och sen ha en matta 🙂 Kände att det var dags att visa nåt! Kommer visa allt före/efter när vi kommer på plats här hemma.

Idag hade jag min första jobbdag utan Lou. Grät en tår i smyg imorse när jag skulle åka, min fina tjej <3 Skyndade mig hem direkt vi blev klara och tajmade för att lägga henne. Jag är lite besatt av henne kan man säga. I veckan ska jag dock på middag med min syrra och Emma utan våra +1 dvs bebisarna. Jag är så van att bara ha Lou med mig men ibland får man vara en bättre kompis. Tycker det är så svårt att vara närvarande ibland när man är hos henne med tankarna.

Tusen tack för alla boktips btw, hoppas att ni andra bokmalar hittar några nya favoriter också 😀

Hello cuties! Just came from a photoshoot and thought to show a bit of the living room. It’s not done at all, we’re going to change pot, flower, decoration on the table, pillows, blanket, floor lamp and then have a carpet 🙂 Felt like it was time to show! Will show everything before / after when we get done at home.

Today I had my first working day without Lou. Cried a tear this morning when I went, my best girl <3 hurried home right away we got done and came right in time to put her to sleep. I’m a bit obsessed with her one can say. This week, however, I will have dinner with my sister and Emma without our +1, ie the babies. I’m so used to having Lou with me but sometimes you have to be a better friend. Seems it’s so hard to be present sometimes when you’re with her with thoughts.

Thank you so much for all the book tips, hope you will find other book lovers some new favorites too 😀

8 reaktioner på “LIVING ROOM UPDATE”

 • Fia skriver:

  Lite nyfiken på erat fina trägolv. Hur är det behandlat? Jag har aldrig sett så mörk fog mellan plankorna, är det svart fog ni kört på eller hur har ni gjort? Jättefint! 🙂

 • Din största fan :) skriver:

  Hej Alex!

  Tack för en grymt bra o ärlig blogg!!

  Jag har några funderingar, jag är gravid med första barnet och vi är precis som ni har varit mitt uppe i lgh köp och dem flesta badrummen är väldigt små i Sthlm, iallafall runtomkring city. Hursomhelst min fråga är vart har du skötbordet till Lou? Tror du att de skulle funka ha de i barnets sovrum, (pga brist på plats i badrummet) eller är det bara ett big NO NO pga att man måste ha nära tillgång till vattnet när man tvättar bebisen osv. // En väldigt frustruersd mom- to be

  • Sofie skriver:

   Hej! Hoppar in här och lämnar ett svar, hoppas ok 🙂
   Vi har sen dag 1 haft skötbordet i sonens rum och för oss har det funkat kanon!! Vi har inte heller haft möjlighet att ha det i badrummet (som jag tänkte var det allra bästa när jag var gravid), vet inte om det hänger ihop men skulle jag få välja är det ändå väldigt smidigt i sovrummet. Vi tvättar med våtservetter oavsett blöjinnehåll och det är superlätt att tvätta händerna efteråt. I sovrummet finns alla kläder och jag tycker det är skönt att slippa gå iväg nattetid för att byta blöja.
   Smaksak såklart, men för oss som sagt funkar det helt felfritt med skötbordet i sovrummet 🙂

   • Hej! skriver:

    Hej!

    Men tack för ditt svar va gulligt av dig!

    Det lutar mer åt att vi också kommer köra på skötbord osv i barnets sovrum, vi har letat efter lgh ett bra tag nu o vi känner att denna passar oss perfekt. Det enda problemet är badrummet som vi tänkt på, att vi ej kan ha skötbordet etc där.
    Men jag tror att vi kommer köra på det i barnets rum istället och sen tror jag som du säger att det kommer vara smidigare med tanke på att kläderna osv finns där också. Sen kan man ju bara tvätta barnet i badrummet om den bajsat o ta en handduk o sen gå vidare till sovrummet och ta på blöja osv. Men de känns ändå som att det faktiskt funkar för dem flesta med skötbord i sovrummet ändå.

  • Alexandra Bring skriver:

   Vi ska ha det i hennes rum!! Innan la vi det lite överallt bara. Men skönt att ha något ställe för alla skötgrejer 🙂 Men vatten kan behövas för vissa blöjor 😉

 • Åh så fint det ser ut! Så peppad att se hela er lägenhet när allt är klart, har verkligen lidit med er med tanke på allt som bara hopade upp sig på varandra med flytten. Flyttade själv för ett halvår sedan och är inte direkt taggad på att flytta snart igen, så mycket mer jobb och slit än man kommer ihåg haha 😀

 • Alma skriver:

  Hej! Såg sjukt fint blir det! Vilken färg på soffan har ni? Såg på hemsidan på sweef att det fanns silver, grå och antrasit ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.