HAPPY PILL

Hej gullisar!!! Kolla den här. Min glädjespridare. Hon är så jävla mysig! Tycker hon var så söt i det här settet från Polarn. Kanske för att jag knappt sett henne i kläder på halva sommaren. Hon har fått chilla i blöja eftersom det varit så sjukt varmt =) Har inte bloggat i helgen men har fotat en hel del så jag har många inlägg på G. Vill posta alla idag men ska försöka sprida ut dom istället haha.

Imorse började vi dagen hos sjukgymnasten eftersom Lou har lite platt bakhuvud. Hon kollade hennes rörlighet och styrka, och ingen ojämnhet alls bara lite platt pga hon sovit så mycket då hon kom tidigt. Vi fick lite tips och utöver Mimos-kudden vi köpt ska vi köpa en kudde som gör att hon ligger på sidan. Hon är stark och ligger massor på mage men eftersom hon legat så mycket på rygg och sovit har det blivit så! Det har dock blivit lite bättre nu sen hon började vara mer vaken så vi fortsätter på i samma spår. Det är så kul att hon blivit så stark, hon blir helt frustrerad att hon inte kommer framåt och det lär ju dröja ett bra tag så hon får sprattla på haha. Hon snurrar i alla fall runt nu på sidorna men inte från mage till rygg ännu. Hon har förövrigt seriöst växt ur ALLA kläder. Igår shoppade vi nytt till henne i 68 men vi får se hur länge till hon kan ha det, tur vi inte köpte så mycket! 74 blir nästa inköp. Vad hände med 44?? Det går SÅ fort!

Hello cuties!!! Check this out. My joy spreader. She is so damn cozy! I thought she was so cute in this set from Polarn. Maybe because I barely seen her in clothes since the middle of summer. She has got to hangout in diaper because it’s been so badly hot =) Have not blogged this weekend but have photographed a lot so I have many posts incoming. Want to post everyone today but try to spread them instead haha.

Today, we started the day at the clinic because Lou has a little flat head. She watched her mobility and strength, and no unevenness at all, just a bit flat because she slept so much when she arrived early. We got some tips and in addition to the Mimos pillow we bought we will buy a pillow that makes her lie on the side. She is strong and is a lot on her stomach but because she has been sleeping so much on her back, it has become so! It has become a bit better now, since she started to be more awake so we continue on the same track. It’s so fun she got so strong, she’s getting frustrated that she’s not coming forward and it’s going to take a while, so she’s gotta stay there at haha. She is spinning around now, but not from belly to back yet. She has grown out of all clothes seriously. Yesterday we bought new to her in 68 but we’ll see how long she can have it, lucky we did not buy that much! 74 will be the next purchase. What happened to 44 ?? It goes so fast!

12 reaktioner på “HAPPY PILL”

 • Penny skriver:

  Haha så roligt det är med kläder! Min lilla kille blir snart 7 veckor och han har knappt kunnat ha kläder sedan han föddes. Är så glad nu när det är svalare och tycker han blir så söt i sina små outfits. Blir nästan glad när ett plagg blir nedkräkt så jag får testa nåt nytt i hans garderob. ?

  • Alexandra Bring skriver:

   Haha samma här, men när dom är så små kändes det som man knappt hann tvätta innan dom växte ur det!!!

 • Elisa skriver:

  Tittar på gamla kläder i storlek 50 och kan inte fatta att min lilla kille blivit så stor ?

  Vad tycker ni om mimoskudden so far? tror vi kommer behöva en sån om inte läkarkollen vid 6 mån säger annat.

  • Alexandra Bring skriver:

   Så sjukt!! Den är jättebra. Igår var vi hos sjukgymnasten och hon sa (ingen aning om det stämmer) att man har till ca 6 månader på sig att forma skallen så kanske kan vara värt att köpa nu? Men inget jag vet fakta på, bara hon som sa det!! Kram

   • Elisa skriver:

    Tack! Har haft sån jäkla otur med BVC efter vi fick höra att ena sidan var lite platt. Fått två olika vikarier de senaste besöken efter det samt ett litet sommaruppehåll = de har inte tittat på huvudet ordentligt och bara sagt att det platta rättar till sig. Surt. Ska nog beställa en då! ??

 • Emilia skriver:

  Hi, I didn’t see your blog for few months, since I got a second little human on my own… And for the first time I have to comment – you look sooooo *amazingly* happy!!! Like a completely different person 🙂 Enjoy every single moment with your little one, they grow up way too fast 😉 Best wishes and warmest congratulations!

 • Johanna skriver:

  Så söt hon är 🙂

 • Martina skriver:

  Hej! Ska också köpa en mimos-kudde, kommer bli remitterade till sjukgymnast via BVC, men det är några veckor till och jag får lite smått panik med att vänta med att köpa mimos-kudde efter det då jag fått höra att man får veta där vilken storlek på kudden man bör ha. Hur gjorde ni? Mätte ni huvudomfång själv och sen gick på de rekommenderade måtten, eller hjälpte sjukgymnasten er?

 • Fis skriver:

  Min dotter är född i 37+4 men vägde bara 2055 gr så vi började med storlek 40, nu 3 månader senare har hon 62? Lou är så söt och eran podd är så härlig att lyssna på ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.