WE ARE HOME

Hej raringar! Nu är vi i Umeå och gud vad skönt det känns 🙂 Igår åkte vi till ett shoppingcentrum, köpte en haklapp till Lou eftersom hennes gröt är svår att hålla i munnen haha. Hon käkar nästan en hel ”vanlig” portion nu varje kväll, så kul att se henne älska att äta. Blandar i lite olja och någon fruktpuré. Det funkar toppen! Snart är hon 6 månader och då kommer vi börja byta ut fler mål till mat.

Igår åkte jag och min kille ut till mammas stuga med pizza. Vi käkade och bara chillade och mamma fick mysa med Lou. Mamma är så taggad på att hänga med sina barnbarn, det är så gulligt. Hon har redan köpt bärplockare och uppblåsbara vattenleksaker, haha! Kommer bli väldigt mysigt att se dom hänga i stugan när dom blir äldre.

I veckan har vi mission få Loki att bli en exemplarisk hund. Han har blivit lite galen när vi inte haft samma tid att träna honom, men nu när lägenheten är klar och vi är två blir det mycket enklare. Det är dock sjukt kallt här? Höstchock. Jag blir typ alltid lite deppig på hösten, så jag hoppas att jag inte blir det i år. Det är fortfarande lite varmare i Stockholm och hoppas på en mjuk övergång. Förra året var första året jag inte reste bort hela hösten, och det gick bra. Försöker tänka på mysiga och  roliga saker, ytliga saker som att få klä Lou i söta kläder hehe. Brukar ni göra något för att få hösten att kännas lättare?

Hello darlings! Now we are in Umeå and God how nice it feels 🙂 Yesterday we went to a shopping mall, bought a blemish to Lou because her porridge is hard to keep in the mouth haha. She almost eats a whole ”regular” portion now every evening, so fun to see her love to eat. Mix in some oil and some fruit puree in it. It works great! Soon she is 6 months and then we will start replacing more formula for food.

Yesterday me and my boy went to my mothers cottage with pizza. We ate and just chilled and Mom was lucky with Lou. Mom is so keen to hang out with her grandchildren, it’s so cute. She has already bought berry pickers and inflatable water toys, haha! Will be very cozy to see them hanging in the cottage as they grow older.

This week we have a mission to get Loki to become an exemplary dog. He has become a bit crazy when we did not have the same time to train him, but now that the apartment is ready and we are two it becomes much easier. It is, however, sick cold here? Autumn Shock. I’ll always be kind of low in the fall, so I hope I will not be this year. It is still a bit warmer in Stockholm and hopes for a smooth transition. Last year, was the first year I did not go away all fall, and it went well. Trying to think of cozy and fun things, superficial things like getting Lou dressed in cute clothes hehe. Do you do anything to make the fall feel easier?

5 reaktioner på “WE ARE HOME”

 • Rebecca skriver:

  Åh vart är hennes söta mössa köpt? Har du tips på sidor med fina bebiskläder? ? Ni är så fina och inspirerar mycket!! Kram!

 • Matilda F skriver:

  Åh jag älskar hösten, min favoritårstid. Så olika det kan vara! Jag brukar längta att få plocka fram alla varma tröjor som jag inte använt på hela sommaren och passa på med extra mycket ansiktsmasker och ”hemma-spa” grejer.
  Ska försöka planera någon rolig fest i höst, kanske en halloween fest eller något innan jul så har man nått kul att se fram emot också även om man inte åker bort.

  • Alexandra Bring skriver:

   Åh lät mysigt! Får köra lite hemmaspa och hoppas att man hittar nån bra serie att följa 🙂 kram

 • Sus skriver:

  Jag älskar hösten! Mysa framför brasan, läsa bra böcker, mysa med ungarna i soffan, se på bra filmer, dricka varm choklad, ha på sig tjocka koftor och tälta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.