DINNER AT MOMS

Hej babes! Såhär såg det ut igår när vi käkade middag hos mamma. Lou fick hänga med sina morbröder och vi hade en jättemysig kväll. Det är lite jobbigt när jag är här, blir ofta lite emotional för att jag tycker det är extra jobbigt att ha familjen långt borta då det blir lite påtagligt här. Men vi ses igen snart! Saknar dom redan <3

Imorgon åker vi till Lappland. Första stoppet är min morfar och morbror som ska få träffa barnen för första gången. Så kul! Efter det åker vi vidare till Eriks släkt där det brukar bli fiske, god mat och lugn. I år blir det nog lite annorlunda eftersom det är svårt att dra med två bebisar i skogen så jag och Vickan lär hänga i stugan istället.

Sedan några veckor tillbaka har jag och Vickan följt (och fått med våra killar på det hehe) Love Island UK slaviskt. Jag brukar aldrig fastna för den typen av serier men det har varit SÅ kul att följa. Imorgon börjar den svenska varianten och jag hoppas att det blir fokus på kärlek och ett lika härligt program att följa!!!

Hi babes! So, this is what it looked like yesterday when we had dinner with Mom. Lou had to hang out with her uncles and we had a great night. It’s a bit hard when I’m here, often getting a little emotional because I think it’s extra hard to have the family far away when it becomes a bit noticeable here. But I’ll see them again soon! Are already missing them <3

Tomorrow we go to Lapland. The first stop is my grandfather and uncle who will meet the kids for the first time. So fun! After that we go on to Eriks family where there is usually fishing, good food and calm. This year, it will be a little different because it is difficult to go with two babies in the woods so me and Vickan will probably hang in the cabin instead!

For the past couple of weeks me and Vickan have followed (and brought with our guys on it hehe) Love Island UK slavic. I usually never get stuck for that kind of series but it has been so fun to follow. Tomorrow, the Swedish version starts and I hope that there will be focus on love and an equally wonderful program to follow!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.