GIRLS WEEKEND

Hej fina! Längesedan jag gjorde ett helginlägg med blandade bilder. Jag är dock världens sämsta kompis som bara fotar mig själv, haha! Ska bli bättre på det 😉 Måste vara en vana för att min kille aldrig vill vara med på bild.

Hello cuties! Long time ago since I made a weekend poster with mixed pictures. However, I’m the world’s worst mate and just shooting myself, haha! Will be better at it 😉 Must be a habit because my guy never wants to be in the picture.

I fredags åkte jag och Emma för att handla. Sedan beställde vi hem mat från Macros, en resturang jag gått förbi massa gånger i närheten av oss och WOW vi måste gå dit snart. Jag och Vickan delade en löjromspizza och en tryffelburgare. Emma tog en svart pasta, hur coolt?

On Friday, I and Emma went grocery shopping. Then we ordered home food from Macros, a resturang I passed by many times near us and WOW we have to go there soon. Me and Vickan shared a pizza and a truffle burger. Emma took a black pasta, how cool?

På lördagen gjorde jag mig i ordning och Emma fick hjälpa mig att fota ett samarbete. Gick runt i lägenheten med min kaffekopp för att hitta en bra spot. Man reflekterar ju aldrig över sånt själv, men i efterhand så känns det alltid lika kul haha! Jakten på perfekta ljuset och posen.. Tur man gillar kallt kaffe!

On Saturday I got up and Emma got to help me to shoot a collaboration. Went around the apartment with my coffee cup to find a good spot. You never think about it yourself, but afterwards it always feels so strange haha! The pursuit of perfect light and the pose.. Lucky that I like cold coffee!

Vi kollade på nyhetsmorgon medan Lou sov innan vi skulle åka till Mall of Scandinavia. Loki levde life när Emma hade täcket i soffan. Hon fick sova i soffan eftersom Lou vaknar ca 7188 gånger per natt, hehe. Snart kommer vår bäddsoffa, kommer bli så bra när folk ska sova här!

We watched the morning news while Lou was sleeping before we went to Mall of Scandinavia. Loki lived the life when Emma had blankets on the sofa. She had to sleep on the couch because Lou wakes about 7188 times a night, hehe. Soon comes our sofa bed, will be so good when people are going to sleep here!

Jag bytte om efter att ha haft samma kläder i 3 dagar och försökt fota dom utan framgång (hello momlife) och sedan begav vi oss.

I switched after having the same clothes for 3 days and tried to shoot them without success (hello momlife) and then we went away.

Lou har börjat växa ur allt inklusive hennes babyskydd. Men det funkade ändå och tillslut så lyckades hon somna en stund så vi kunde gå i lite butiker. Jag köpte en mössa till Lou och nya underkläder till mig. Storshopping haha! Men jag har använt mina noppriga amnings-bh:ar sen jag var gravid så kände att det var dags. Gick på alla dyrare underklädesbutiker men slutade med att jag hittade min storlek + bh:ar utan bygel och inlägg på Cubus. Cubus har faktiskt sjukt bra underkläder, tips!

Lou has begun to grow out of everything including her baby protection. But it still worked and she managed to fall asleep for a while so we could go to some stores. I bought a hat for Lou and new underwear for me. Biggest shopping haha! But I have used my tired breastfeeding bras since I was pregnant, I felt it was time. Went at all the expensive underwear shops but ended up finding my size + bras on Cubus. Cubus actually has good underwear, tips!

Sen lagade vi middag. Jag har kört vegetariskt hela veckan och i helgen blev det kött. Tycker det är så enkelt att bjuda på, är lite dålig på att komma på nya middagar och har alltid safe cards. Det blev helstekt rostas, lax, smashed potatoes och sås på turkisk yoghurt, feta ost och vitlök + en sallad. Gott!

Then we made dinner. I’ve been running vegetarian all week and this weekend I had meat. If it’s so easy to do, I’m a little bad to do new dinners and always have safe cards. It became oven roasted meat, salmon, smashed potatoes and sauce of Turkish yogurt, feta cheese and garlic + a salad. Good!

Till efterrätt gjorde vi ostbricka och Emma gjorde en Banoffee. Det är hur enkelt och gott som helst, man krossar bara digestive och blandar med smält smör, lägger i karamelliserad mjölk, banan, vispad grädde och dumle på. Mums!

Det var lite från min helg, hoppas att er har varit lika mysig <3

For dessert we made a cheese tray and Emma made a Banoffee. It’s so simple, you only crush digestive and mix with melted butter, put in caramelized milk, banana, whipped cream and dumle candy on it. Yum!

It was a bit of my weekend, hope yours have been as cozy <3

8 reaktioner på “GIRLS WEEKEND”

 • M skriver:

  Jag rekommenderar istället att köpa av god kvalitet som man tar hand om. Världen behöver inte fler slit och släng-grejer från värdelösa företag som Cubus. Menar inte att man måste gå omkring med en amnings-BH för alltid, men den går ju att spara ifall man kanske ska ha fler barn ifall den också är av god kvalitet (dvs. inte är noppig efter så kort tid). Se det som ett mera generellt tips för att nästa generation också ska ha en jord kvar att leva på.

  • Alexandra Bring skriver:

   Jag har använt mina tidigare bh:ar från Cubus i flera år!! Tycker dom är asbra, mycket bättre än såna från dyrare märken jag köpt. Men förstår vad du menar! 🙂 Kram

  • Chia skriver:

   Men orka ”M”! Går du omkring och predikar IRL också? Bestämmer vart folk ska köpa sina underkläder? Står du utanför butikerna och pekar?

   Dyrare är dessutom inte alltid bättre.

   Älskar din blogg Alex by the way 🙂

   • M skriver:

    Hej Chia. Jag predikar inte, jag gav ett tips ur ett hållbart perspektiv. Att du tar det så personligt kanske beror på att du är just en sådan som konsumerar utan att tänka på världen och framtiden? Och för att svara på din andra fråga: ja, jag tipsar gärna IRL också. Ingenstans sade jag att det måste vara dyrt (även om det ofta är så att dyrare är bättre – hey, det var ju faktiskt du som sade det!), sen är det ett annat faktum att just Cubus sällan står för värden såsom kvalitet.

 • Miriam Lindholm skriver:

  Sjukt trevlig helg! Var också sååå trött på tråkiga amningsbhar så nu bestämde jag mig för att göra egna. Förhoppningsvis klart till nummer två bebis kommer i Februari 2019. Om du vill läsa mer om mig som resandes mamma, entreprenör, ett årig dotter och en till på g är det bara att kolla in http://www.miriamlindholm.com

 • Klara skriver:

  Besök gärna min blogg:)

 • Felicia skriver:

  Hej! Här kommer en fråga som rör träning kring graviditet ? Jag är gravid och går snart in i v.13, i samband med att jag plussade så har jag känt att jag vill leva och vara så hälsosam som möjligt för min och min bebis skull. Jag har bara läst extremt mycket fördelar om att hålla igång och träna när man är gravid. Jag har tidigare varit ute och gått väldigt mycket samt gått på gruppträningar i form av ”klassisk gympa” med olika övningar där man går igenom hela kroppen samt cirkelträning. Min fråga till dig är kan jag fortsätta med detta? Jag har läst att man ska undvika hoppiga övningar och att få för hög puls under graviditeten annars så känner jag att jag inte har koll på i princip nånting. Vad kan jag göra för övningar istället? Kan jag träna magen när jag är gravid? Ska jag fortsätta med mina promenader och hur ofta? Vad kan jag sätta upp för rimliga träningsmål i höst som är anpassade efter min graviditet? Oerhört tacksam för svar ? Kramar

 • Hejfina skriver:

  snälla!!! Vart är er matta ifrån?? Har letat efter liknande sååååå länge!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.