HÖSTFIX

Igår så åkte jag och fixade mina naglar. Har börjat med Shellack istället för gelé = måste fixa dom lite oftare men tycker det känns så fräscht. Jag gör naglarna på Bangs så passade på att kramas lite med Marre & Marcella och bokade in en dejt. Efter det gick jag till blombutiken dörr i dörr och köpte med dessa ”blommor” som redan är torkade, så skönt! Har satt dom temporärt i en vas, men ska inhandla lite nya vaser och fixa här hemma. Tror dom kommer passa superbra in i sovrummet.

Fixa mig och fixa hemma, det är dom grejerna som får mig att må lite bättre på hösten. Gillar verkligen inte höst. Det som skiljer sig i år är att jag har massa saker med Lous utveckling att se framemot och det är ju omöjligt att inte bli glad av den lilla tjejen <3

Yesterday I went and fixed my nails. Have started with Shellack instead of gel = have to fix them a bit more often but feel so fresh. I make the nails on Bangs so I took the chance to hug Marre & Marcella and book a date with them. After that I went to the flower shop next door and bought with these ”flowers” that are already dried, so nice! Have temporarily put them in a vase, but have to buy some new vases and fix them at home. Think they will fit super well into the bedroom.

Fix me and fix at home, it’s the stuff that makes me feel better in the fall. Do not really like autumn at all. What’s different this year is that I have lots of things with Lous’s development to look forward and it’s impossible not to be happy of that little girl <3

4 reaktioner på “HÖSTFIX”

 • ule skriver:

  These shorter nails look so much better than longer talons! And having sneakers this clean is a miracle in my eyes 🙂

 • Nora skriver:

  Hej Alexandra! Jag hoppas verkligen att du ser det jag skriver, och har ett öppet sinne för detta.

  Breast Implant Illness.

  Du verkar ha flera symptom som kan orsakas av breast implant illness; magproblem, trötthet, deppighet, tror du även nämnt matintolerans? För att mycket enkelt förstå vad detta handlar om, kolla detta klipp från bloggaren Karissa Pukas:
  https://www.youtube.com/watch?v=hdrnkhiNF6M

  Gå även in på Instagramkontot: breast_implant_illness

  Tiotusentals kvinnor upplever dessa problem, de har även startat en facebookgrupp som en stödgrupp för att kunna dela sina upplevelser om sjukdomen, och för att även få den erkänd att vara en sjukdom/diagnos på riktigt.

  Kortfattat så innehåller alla typer av implantat 40 olika gifter som utsöndras i kroppen efter tid. Alla dessa gifter (mycket tungmetaller bland annat) kan ge väldigt mycket hemska biverkningar, helt enkelt så blir din kropp förgiftad sakta men säkert. Det värsta med detta är att läkare och speciellt plastikkirurger inte meddelar om riskerna med detta. För då skulle de ju aldrig tjäna sina miljoner på dessa ingrepp, eller hur?

  Du är en jättestor förebild för unga tjejer i Sverige, om du hade kollat in detta och om du eventuellt känner att du kan vara drabbad av detta så kan du rädda så många andra unga tjejer som eventuellt funderar på att skaffa bröstimplantat, eller som redan har det.

  Ta hand om dig, läs detta med ett öppen sinne, i slutändan så är vår hälsa den ända vi har! <3 Hade varit intressant om du och Vickan kan snacka om detta i podden om ni väljer att läsa på lite eller helt enkelt bara kolla youtube-klippet jag länkat!

  Kram

 • Matilda skriver:

  Inför ert poddavsnitt, lyssna på alla våra ligg och deras intervjuet med partierna! 16-20 minuter långa och jättebra! Pratar hbtq, sexualkunskap normer, amning, mensskydd osv.

 • Julia skriver:

  Hej Alex! Var kommer dina snygga sneakers ifrån? 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.