ORGANIZING

Hej fina ni! Det här håller jag på med idag. Lous rum har varit  rummet där vi ställt allt som vi inte vetat vart vi ska ha det, så igår byggde jag ihop den sista möbeln från IKEA och sen har vi rensat på som bara den. Idag har jag rensat hela hennes rum och sorterat alla kläder, lagt bort allt som är för litet som ska till förrådet och sorterat. Jag HATAR att fixa i min garderob, men jag tycker det är så sjukt kul med Lous saker. Min kille sa att han inte sett mig så taggad på något vi gjort som det här, haha! Så taggad på att få allt klart =) Vi har några hyllor osv som vi ska hänga upp, sen ska jag visa er hur det ser ut. Måste dock köpa lite smågrejer, men så är det ju alltid.

Hello, you guys! This is what I’m doing today. Lous’s room has been the room where we put everything we did not know where we should have, so yesterday I built the last furniture from IKEA and then we have been taking care of that. Today I have cleaned her entire room and sorted all the clothes, removed all that is too small to go to the storage and sorted. I HATE to fix in my closet, but I think it’s so bad fun with Lous stuff. My guy said he did not see me so excited about anything that we did like I was now, haha! So excited to get everything done =) We have some shelves, etc. we will hang up, then I’ll show you how it looks. However, have to buy some little things, but that’s always the case.

14 reaktioner på “ORGANIZING”

 • Mjölk skriver:

  Fint! Meeeen tråkigt att det verkar som hon har fått en jacka med äkta pälskrage? Om det är äkta så är det väldigt tråkigt/synd

  • Alexandra Bring skriver:

   Tack!!! Åh jag tror inte att det är det? Vi fick den av en vän som haft till sitt barn. Men om det är det kommer vi självklart inte använda!!!! Kram

  • Johanna skriver:

   Jag är nästan säker på att just denna är fake, men de säljer både äkta och fake för den jackan tyvärr.

   • Alexandra Bring skriver:

    Åh vet du hur man kollar om det är äkta eller fake?

    • Mjölk skriver:

     Man kan känna sig fram, man kan också titta om det finns finfin lent hår vid fästet. Om det är för lent och känns för äkta, så är det nog äkta. Skönt att veta i alla fall att du har fått den och inte köpt den!

     • Alexandra Bring skriver:

      Tack för tipsen! Ska kolla! Nej Gud, har aldrig köpt päls och skulle aldrig någonsin göra det. Kram

 • Kine skriver:

  Åhh gleder meg masse til å se fler bilder fra Lou sitt rom?

 • Laila Villebeck skriver:

  Haha, jag känner igen det där med att det är roligare att fixa barnens garderober 😉

 • Elin skriver:

  Så himla fint det blev, vad heter byrån?

 • Karin skriver:

  Känner igen det där 🙂
  ÄLSKAR att pyssla i barnens rum med deras kläder och inredning. För övrigt måste jag säga WOW vad fint ni fått det hemma. Jätteroligt när du lägger upp före och efter-bilder. Tycker att du (och din kille??) har så bra stil. Kram

 • Mari skriver:

  Hei. For et fint hjem du har! Hva heter skapet fra IKEA? Ser veldig fint ut ?

 • Ida skriver:

  Varifrån kommer den rosa jackan? Ser supergullig ut!

 • Hedvig skriver:

  Åh läste i kommentar ovan att det nog är en äkta pälskrage och att du inte visste! Tycker det syns direkt att det är äkta päls tyvärr. Titta på hårstråna som går i olika färger och är yviga längst ut. Googla skillnad mellan fake päls och äkta så ser du tydligt skillnaden!! ?
  Jättefina kläder annars ❤️ Kram från veganen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.