FAMILY FRIDAY

Hej babes! Igår åkte vi på äventyr för att hitta lite saker till hemmet, men det slutade med att vi kom hem med två krokar, haha. Om ni undrar varför vi pimpat dörren med rosa är det för att vi fått nya dörrar som dom inte fixat klart än =)

Även om jag inte gillar att det har blivit kallt så är det sjukt kul att klä Lou i fina jackor om man får vara lite ytlig. Köpte faktiskt den här jackan till henne redan i somras när det var 30+ grader för att jag var så taggad. En del av mig vill att hon ska vara en bebis forever men min andra del ser framemot att se henne gå, växa och bli en självständig tjej. Nu i veckan har vi fått klart hennes rum och idag sov hon första gången i sin nya säng i sitt rum. Vi kommer ha kvar henne inne hos oss ett tag till, men när hon sover hela nätter så kommer hon få sova i sitt eget rum. Tror jag. Om jag klarar av det, haha! Vi ska skaffa en babymonitor när det är dags, eftersom hennes rum ligger lite väl långt från vårt sovrum.. Åh min fina tjej <3

Har haft väldigt mycket den här veckan och imorgon kommer jag vara på jobb så nästa vecka ska jag verkligen bara hänga med henne, ser verkligen framemot det!

Hi babes! Yesterday we went on adventure to find some things for our home, but we ended up coming home with two hooks, haha. If you wonder why we pimped the door with pink it’s because we got new doors that they did not finish it yet =)

Even though I do not like it’s getting cold it’s fun to dress Lou in nice jackets if you’re a bit superficial. I actually bought this jacket to her already this summer when it was 30+ degrees because I was so excited. One part of me wants her to be a baby forever, but my other part looks forward to seeing her grow and become an independent girl. Now this week we have finished her room and today she slept for the first time in her new bed in her room. She will continue sleeping in our room, but when she sleeps all nights she will sleep in her own room. I think. If I can handle it, haha! We will get a baby monitor when it’s time, because her room is a little far from our bedroom.. Oh my little girl <3

Have had a lot of work this week and tomorrow I will be at work so next week I’ll really just hang out with her, really look forward to it!

14 reaktioner på “FAMILY FRIDAY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.