WEEKEND

Jag har varit SÅ dålig på att fota i helgen, men helgen har bestått av häng hemma och sen ett event i söndags. Fick även så sjukt god kantarelltoast av min fina kille när jag var lite hungrig, bäst <3 När jag kom hem efter att ha varit borta nästan hela dagen, vilket blir den första dagen jag varit borta från Lou, så kände jag att hon hade saknat mig. Hon ville kramas jättemycket och sitta sjukt nära mig, det var så gulligt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.

Det här med me-time har inte riktigt blivit min grej, jag har inget behov av att inte va med Lou. Hört att det är honeymoon tills typ 8 månader, och att det sen känns bättre att lämna bort sin lilla men jag vet inte riktigt.. Varje gång jag varit från henne nu mer än typ 1 timme har jag saknat henne så sjukt mycket. Det känns typ som att jag lämnar från mig en kroppsdel, haha! Men jag känner att det är bra för Lou att få hänga alone med sin pappa såklart men har sjukt svårt att tänka mig att vi två ska lämna henne någonstans men det kanske ändras i framtiden.

Idag fick vi äntligen vår badrumsspegel och nu behöver vi bara invänta belysning + foga spegeln innan badrummet är klart. Det blir SÅ fint, ska visa er sen när det är klart! Snart borde även möbler till kontoret komma, och när kontoret är klart är vi typ klara hemma förutom detaljer som t ex tavlor och dekoration. Njuter dock redan av vårt hem, det känns så himla bra 🙂

I have been so bad at shooting this weekend, but the weekend has consisted of hanging home and having an event on Sunday. When I was back home after almost been gone all day, which will be the first day I’ve been away from Lou, I felt she had missed me. She wanted to hug me and sit so close to me, it was so cute that I did not know where to go.

This with me-time has not really become my thing, I do not feel the need to be away from Lou. Heard that it’s honeymoon until about 8 months, and it will start feeling better to leave away, but I do not really know. Every time I’ve been from her now more than like 1 hour, I’ve missed her so badly. It feels like I’m leaving a body part, haha! But I feel it’s good for Lou to hang out alone with her dad, of course, but it’s hard to imagine we’ll leave her somewhere but maybe it’s changing in the future.

Today, we finally got our bathroom mirror and now we only have to wait for lighting before the bathroom is ready. It will be so fine, I will show it to you later when it’s done! Soon our office furniture should come as well, and when the office is ready we are kind of done at home except for some details such as paintings and decorations. However, already enjoying our home, it feels so good 🙂

6 reaktioner på “WEEKEND”

 • Inez skriver:

  Alltså visst alla barn är söta – men ditt dotter är sååååå himla gullig! Wow!

 • Sandra skriver:

  Den första bilden är så sjukt gullig 🙂 <3

 • Frida skriver:

  Hej, Såg på insta om att du önska tips på att sluta nattmata din kid. Med vår unge gjorde vi som så att vi spädde ut ersättningen succesivt mer och mer tills det bara var ljummet vatten i flaskan som tillslut övergick till kallt vatten,vilket inte var så spännande att vakna upp till. Funkade för oss då vårt barn åt bra dagtid, vilket jag förstår att även ert barn gör, och därmed behövde vi aldrig oroa oss för att det var hunger utan bara vana som orsakade avbruten nattsömn 🙂

 • M skriver:

  Hej,
  Jättekonstig fråga kanske, men jag är på jakt efter snygga enkla vita t-shirts. Känns som att jag har varit innan i varje butik som finns men hittar inga. Vit men inte genomskinlig, lite lös och inte sådär jättetajt. Tycker både du, din syster (och din kompis som var och hälsade på för några helger sedan) har titt som tätt snygga vita t-shirts! Var köper du/ni dom?

 • G skriver:

  Alltså, min dotter fyller 15 och vi är SÅ ledsna när vi ska vara ifrån varandra mer än 1 dag. Förra veckan satt vi på hallgolvet och deppade och åt ben&jerry till frukost. Vi satt där med varsin sked och grät för att vi skulle vara ifrån varandra när jag och hennes pappa skull åka till Italien i 4 dagar. Haha! Jag fattar ju att vi i princip behöver söka hjälp för detta- det är ju inte normalt! Men vi hatar verkligen att vara ifrån varandra. Våra andra 2 barn är också superjobbigt att vara ifrån, men de är inte lika känsliga och då är det heller inte riktigt lika jobbigt. Vad jag vill säga med det här är att lou är 6 månader nu, men känslan kan bli bestående ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.