GIRLS NIGHT OUT

Hej fina ni! På tal om mitt förra inlägg så kom jag på att jag inte postade bilderna här på vår tjejmiddag vi hade på Supper. Det är min absoluta favorit i hela världen tror jag?? Älskar deras mat! Äter alltid tills jag håller på att explodera.

Har i alla fall haft en SÅN mysig helg med min lilla familj <3 Igår var min killes familj här och det var så mysigt. Är så glad över hans familj, det är så roligt att hänga med dom och alla är så fina. Eftersom vi haft så mycket i lägenheten har vi knappt träffat dom, så det var verkligen kul. Lou fick hänga med sina gulliga kusiner som var så himla fina mot henne, dom längtade efter att ses och det var verkligen kul att se dom ihop! 🙂

Idag har vi varit och röstat. Hoppas ni alla har röstat eller ska. Ikväll ska vi kolla valvakan här hemma och runda av helgen.

Hello, you guys! Speaking of my last post, I realized that I did not post the pictures here on our night we had at Supper. It’s my absolute favorite in the world I think?? Love their food! Always eat until I’m exploding.

Have at least had a GOOD weekend with my little family <3 Yesterday my guys family was here and it was so cozy. So fond of his family, it’s so fun to keep up with them and everyone is so nice. Because we had so much in the apartment we barely met them so it was really fun. Lou had to hang out with her cute cousins who were so nice to her, they longed for seeing her and it was really fun to see them together! 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.