WEEKEND PICS

Hej babes! Här kommer lite bilder från min helg. I fredags tog jag och Lou en promenad ner på stan. Sen mötte vi upp min kille och promenerade hemåt tillsammans.

Hi babes! Here are some pictures from my weekend. On Friday, I and Lou took a walk to down town. Then we met my boy and walked home together.

På vägen gick vi förbi en lampbutik, och då passade vi på att testa ett veganskt ställe som öppnat på Roslagsgatan. Vi bodde typ 2 min därifrån förut, så drygt att dom öppnade precis när vi flyttade haha! Det var SÅÅÅ gott. Måste verkligen gå tillbaka dit igen. Om jag kunde laga sån vegansk mat hade jag alltid gjort det. Vi beställde också in sötpotatispommes och juicer.

On the way we passed a lamp store, and then we tried a vegan place that opened on Roslagsgatan. We lived 2 min from there before, so typical they just opened when we moved haha! It was so good. Must really go back there again. If I could cook such vegan food, I’d always done that. We also ordered sweet potatoes and juices.

Sen köpte vi hem godis och åt godis framför tvn efter att vi städat lägenheten. Fan vad lång tid det tar att städa här hemma jämfört med tidigare.

Then we bought home candy and ate candy in front of the tv after we cleaned the apartment. It takes so long  to clean here at home compared to before.

På lördagen började jag dagen med att bada den här lilla tjejen. Hon älskar verkligen att bada. Förut fick hon ju bada innan hon skulle sova, men nu blir hon så sjukt taggad av att bada så det är bättre att göra det på dagen =) Älskar det här badkaret från Stokke. Bara att fälla ihop det och gömma undan det när man inte använder det.

På kvällen grillade vi och hängde med min killes familj men glömde att fota!

On Saturday I started the bathing this little girl. She really loves to bath. Before she had to bathe before she was going to sleep, but now she gets so excited by bathing so it’s better to do it on the day =) Love this tub from Stokke. Just fold it up and hide it when you do not use it.

In the evening we grilled and hung out with my guys family but forgot to shoot!

På söndagen så klädde vi på oss och promenerade runt i vårt nya område. Vi njöt av solen och blev sugna på brunch.

On Sunday we got dressed and walked around in our new area. We enjoyed the sun and were sighed on brunch.

Då hittade vi ett ställe som min kille hade sett, ett nyöppnat café sjukt nära oss med platser i solen. Jackpot! Vi beställde först in varsin macka och lemonad, sen beställde vi även en linsgryta. Det var så nice att bara sitta i solen, och Lou somnade en stund = succé!

Then we found a place my boy had seen, a newly opened café near us with places in the sun. Jackpot! We ordered first sandwich and lemonade, then we ordered a lentil soup. It was so nice to just sit in the sun, and Lou fell asleep for a while = success!

Efter det gick vi iväg och röstade. Sen åkte vi hem och kollade valvakan. Jag passade på att ha barbent eftersom det var så  härligt väder. Kanske sista gången för i år? Det var i alla fall skönt att få lite sol i det redan spökbleka ansiktet 🙂 PS tips på bra BUS för ansiktet? Brukar använda St Tropez men roligt att prova nytt!

After that we went away and voted. Then we went home and checked the election. I was bare legs because it was so beautiful weather. Maybe last time this year? In any case, it was nice to have some sun in the already ghosty face 🙂 PS tips on good self tanner for the face? Use to use St Tropez but fun to try new things!

Igår var jag riktigt seg och kände mig lite trött efter valvakan så tänkte köra en liten ansiktsmask för att fräscha upp mig. Jag är ju allt eller inget och nu är min senate fixidé att jag ska få jättefin hy haha! Som ni kanske såg på min story igår gick det lite sådär. Ögonen fick också en djuprengöring 😉 Vaknade imorse med två finnar men nån skrev att det är ett bra tecken på att huden rengörs så jag hoppas att det blir bättre nu då haha! Ska också beställa hem lite ny hudvård.

Min hy är ok nu men den har ju mått bättre. I sommar har jag slarvat med hudvården så det beror nog på det.. Nu är jag tillbaka till att lägga mer tid på huden. När jag var ung hade jag jättemycket problem med min hy, så jag är ganska ”lätt” tillfredsställd men nu känner jag att jag vill köra ett race och göra den så fin som den kan bli. Nu är mina största problem att min hud är yttorr, ojämn färg och har ganska stora porer av naturen + att jag fått lite knottror på slutet så jag ska jaga produkter som kan hjälpa mig med det! Säg till om ni vet några mirakelprodukter 🙂

Yesterday I was slow and felt a bit tired after the election, so I thought I’d do a small face mask to freshen up myself. I’m all or nothing and now my latest fix idea is that I’m going to get really good skin haha! As you might have seen my story yesterday, it went a bit like that. The eyes also got a deep cleansing 😉 Woke up with two pimples, but someone wrote that it is a good sign that the skin is being cleaned so I hope it will be better now then haha! Will also order a little new skin care.

My skin is ok now but it have been better. This summer, I have been bad with skin care so that’s probably why. Now I’m back to spending more time on the skin. When I was young, I had a lot of problems with my skin, so I’m quite ”easy” satisfied, but now I feel I want to do a race and make it as nice as it can be. Now, my biggest problem is that my skin is surface dry, uneven color and has quite large pores of nature + that I got some knots at the end so I’ll chase products that can help me with it! Let me know if you know any miracle products 🙂

18 reaktioner på “WEEKEND PICS”

 • Josefine skriver:

  Hej,

  Måste bara säga att erat hem är helt otroligt fint! <3 jag skulle vilja ha en bokhylla likt den platsbyggda ni har. Gjorde ni den själv eller fick ni hjälp att bygga den? I sådant fall av vilka?

  Stort kram!

 • A skriver:

  Hej! Snygg rund spegel. Vart har du köpt den? Storlek? Letar efter en stor rund spegel.

 • Caroline skriver:

  Gör hudtest på skincity.se! Rekommenderar verkligen Paulas Choice! Har förändrat min hy såååå till det bättre! Deras syror är toppen! Speciellt 10% weekly AHA! bästa! ❤️

 • ule skriver:

  That vegan meal looks so delicious! But shame on them for using disposable plastic cups, even when you sit at eat there…

 • Paula skriver:

  Håller med Caroline, dom är grymma och har stenkoll!

 • Fia Helleberg skriver:

  Hej, jag kan börja med att jag älskar din blogg, har hängt med i flera år!

  Som rätt nybliven mamma står jag, liksom du gjort, inför en massa faser som är helt främmande för mig. Jag är jättenyfiken på vilka böcker du läst om rutiner och sömn (tycker mig minnas att du nämnt något om böcker). Det verkar fungera så bra för er så jag skulle bli jätteglad för lite boktips i ämnet!

  Kram

 • Ada skriver:

  Uneven color and big pores – the best one is lemon juice. I put some water on cosmetic swab and add some lemon juice drops, after a week you will see the difference 🙂

 • Amanda skriver:

  Jag köpte också mina produkter från Skincity (Paulas choice) och är så nöjd ?
  Men gud vad jag garvade åt dina insta-storys om ansiktsmasken ?

 • Jessica skriver:

  Min syster som bor i USA tipsade mig om Cetaphil för ett par år sen och jag ÄLSKAR det! Jag använder ansiktstvålen på morgonen och när jag ska sminka av mig, baddar med Neutrogena Visibly Clear ansiktsvatten och smörjer in med Cetaphils ansiktskräm med grönt på förpackningen. Jg har seriöst inte haft en finne eller pormask på 1,5 år?

 • Kaiza skriver:

  Jag har också haft jättemycket problem med min hy, och jag började använda produkter från Nimue, deras sensitive serie och den är såååå bra!!
  Något jag även rekommender är att dra ner på mjölk-produkter.
  Jag fick även veta att En för stor dos av B12 vitaminer kan orsaka dålig bakterieflora för huden och orsaka finnar mm. Så jag har dragit ner på dosen och nu är min hud jättefin 🙂 kram

 • Hanna p skriver:

  Hej alexandra! Jag kör på en rengöring som är sjukt bra, den heter foamer 5 från dermaceutic. Finns att beställa från skincity. Den har glycolsyra i sig och exfolierar huden väldigt milt, och man får ett riktigt fint resultat, viktigt att fukta ordentligt efteråt och även skydda från solen! Används morgon och kväll och en pump räcker! Kram 🙂

 • Frida skriver:

  Hej! En fråga till podden.
  Undrar hur ni räknar ålder på lo när hon är född för tidigt. Victoria sa tex i ett avsnitt att ”ellie är äldre så…osv”. Reagerade på det. Förstår att ellie är äldre då man räknar med tiden i magen. Men lo har ju varit längre utanför magen och det är ju det som blir födelsedagen hon kommer fira. Ni kommer väl inte fira hennes 1 års dag 12 månader efter beräknat födelsedatum? Eller hur gör man? Sjukt förvirrad

 • Madelen skriver:

  Ælskar att følja dig på Instagram och hær, du ær så himla kul och det ger sån energi att følja dig!

 • Julia skriver:

  Min favorit-BUS för ansiktet är utan tvekan Clarins ”Radiance-Plus Golden Glow Booster”. Du droppar ner några droppar i din vanliga ansiktskräm och smörjer in ansiktet som vanligt. Ger en SÅ fin och naturlig färg i ansiktet! 🙂

 • N skriver:

  paulas choice är super bra!

 • Lina skriver:

  Måste tipsa dig om serum med Niacinamid 10%, jag kör ett från Paulas choice men såg att det finns ett mkt billigare från The Ordinary också. Märke snabbt skillnad när jag började använda det dagligen, mindre pormaskar, jämnare hy, mer glow. Smått magiskt faktiskt. Jag tycker det är lite drygt att dutta med serum så nu har jag bara blandat i en skvätt i min burk dagkräm, fortfarande lika effektivt.

 • Malin skriver:

  Hej girl!
  Säger bara en sak angående hudvårdsrutin.. Biologique recherche pw50! Läs om den tonern på skncity.se ! Bästa produkten ever dom håller huden i ordning på alla tänkbara sätt och vis! Jag är frälst❤️

 • Josefine skriver:

  Paulas choice ??
  Skin perfecting BHA liquid 2, leave on exfoliant. Jämnar ut din hudton tar bort röda partier, finnar , plitor. Mega bra!
  Aromatica absolut first serum.
  Jämnar ut din hudton, du får sjukt mycket glow in jour Face.
  absolut bästa serumet jag provat.
  Rekommenderar alla att ha dessa stjärnor i badrumsgarderoben ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.