MORNINGS WITH YOU

Hej babes! Såhär såg min morgon ut =) Med min lilla tjej som väcker mig med tunga blöjor varje morgon, hehe, hoppas det ändras snart. MEN igår så fick Lou sitta i sin stol istället för babysittern där jag brukar mata henne, och  hon tyckte det var så roligt att kladda runt med all gröt så hon åt upp hela portionen. Gav henne sen en flaska välling innan jag somnade och så sov hon 6.5 i streck igen (igår natt vaknade hon typ hela tiden). Så himla skönt. Har insett att hon sover bäst när hon får lugn och ro och äta ifred på kvällarna. Lite svårt om man vill göra något på kvällen, men får försöka göra mer saker på dagen helt enkelt.

Idag började vi dagen med en portion gröt och sen gick jag och lämnade blodprover. Jag är ju mycket piggare nu sen jag började äta b12 och järn, men för en gångs skull tänkte jag att jag ska kolla så att inga värden är galna eftersom jag mått sådär i flera månader. Måste sova typ 10-12 h/dygn för att känna mig mänsklig, det kan ju inte vara normalt? Det fungerar i alla fall inte så bra när man har barn, haha. Tog också prover på sköldkörteln. Hoppas att jag inte har något och blir piggare av mig själv, men om det är något hoppas jag att det bara är någon brist på något. Fick i alla fall lämna 11 rör blod och höll på att spy, mår fortfarande lite illa pga jag tycker blod är så obehagligt – men ändå glad att jag äntligen tog tag i det trots att jag ”självmedicinerat mig”.

Idag är jag i alla fall pigg efter en jättebra natt och ikväll ska jag på middag med två av mina bästa vänner. Mys!

Hi babes! So, this is how my morning was =) With my little girl who wakes me with heavy diapers every morning, hehe, hope it will change soon. BUT yesterday Lou was sitting in her chair instead of the babysitter where I usually feed her, and she thought it was fun to mess around with all the porridge so she ate the whole portion. Then gave her a bottle of formula before I fell asleep and then she slept 6.5 in a row again (yesterday night she woke up all the time). So nice. Has realized that she sleeps best when she gets calm and have a rest in the evenings. A little hard if you want to do something in the evening, but try to do more things on the daytime instead.

Today we started the day with a serving of porridge and then I left and left blood samples. I’m much better now, since I started eating b12 and iron, but for once I thought I’d check that no values ​​are crazy because I’ve been feeling low for several months. Must sleep 10-12 h / day to feel human, it can not be normal? It does not work well when you have children, haha. Also took samples of the thyroid gland. Hope I do not have anything and get better by myself, but if that’s something, I hope there’s only a lack of some vitamin. In any case, had to leave 11 tubes of blood and was feeling so bad, still feeling bad because I think blood is so unpleasant – but still glad I finally did it, even though I ”self-medicated me”.

Today, at least I’m feeling good after a good night of sleep and tonight I’m going to dinner with two of my best friends. Cozy! 

3 reaktioner på “MORNINGS WITH YOU”

 • Malin skriver:

  Usch för trötthet! Kände likadant som dig och började också självmedicinera. Berocca funkar kanon för mig ? innehåller alla b vitaminer man behöver samt magnesium och zink. Riktigt överraskad över hur radikalt bättre jag mår efter någon veckas användning! Värt att prova kanske för dig med!
  Kram

 • D skriver:

  Hej!

  Vill bara säga att det uppskattas att du är så ärlig med hela barnkarusellen. (Specifikt tröttheten en nybliven mamma kan känna). Jag tycker inte att pratas tillräckligt mycket om det. Jag är själv mamma till en 6 månaders bebis och började följa dig när vi båda väntade barn.
  Sömnbristen har varit värst av allt. Amningen var också riktigt tuff och sist men inte minst ensamheten. Min lilla tjej vaknar också flera gånger under natten och strax efter 04 säkert varje timme. Hon somnar också vid 21 och sover som djupast då. Men man har ju inte alltid lust att hoppa i säng så fort hon somnar och man har chans till lite egen tid. Hon har precis börjat med välling och jag har slutat amma. Kämpar med napp när hon vaknar. Får se hur det går. Men fortsätt gärna uppdatera med hur det går på natten och hur du gör med mat osv. Hoppas det blir bättre snart.

  Hälsning D

 • C skriver:

  Vad heter modellen och färgen på din matta? Ser så fin ut!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.