TUESDAY

Hej babes! Igår hade jag en mysig stund i soffan med mina två bebisar 🙂 Jag bestämde mig för att äta middag med mina kompisar Mimmi & Vickan när dom slutade jobba, så då hann jag hem lagom tills att Lou skulle äta gröt innan hon skulle sova, haha! Man vill ju inte missa något liksom.

Hi babes! Yesterday I had a nice time on my couch with my two babies 🙂 I decided to have dinner with my friends Mimmi & Vickan when they stopped working, then I was home soon enough until Lou would eat porridge before she was going to sleep, haha! You do not want to miss anything as well.

Vi käkade på Den Gamle Och Havet efter att jag såg Biancas stories därifrån i helgen, bokade direkt. Såg så jävla gott ut. Den tjejen alltså, vill äta allt hon äter. Vi har samma matsmak. Dvs jävligt gräddiga pastor. Jag tog i alla fall en krabbpasta och den var SÅ god. Vi alla åt upp tills vi höll på att explodera, men sen tog vi en liten efterrätt också hehe. Mysig kväll med mina girls <3

We had dinner at Den Gamle Och Havet after I saw Bianca’s stories from there this weekend, booked directly. It looked so damn good. That girl, I want to eat everything she eats. We have the same food flavor. That is very creamy pasta. I took a crab pasta and it was SO good. We all ate up until we were exploding, but then we took a small dessert too hehe. Cozy evening with my girls <3

1 reaktion på “TUESDAY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.