BACK AT IT AGAIN

Hej babes! Imorse (hehe vid lunch ok) tog jag mig till gymmet ÄNTLIGEN. Med Vickan! Älskar att gå till gymmet osminkad och bara köra. Det är så skönt att träna innan man ska göra något särskilt. Jag tränar typ bättre osminkad, haha. I alla fall så fick vi en riktigt nostalgi-tripp eftersom sist vi var på det här gymmet satt vi båda med våra gravidmagar. Det är lite sorgligt att vi aldrig kommer få en ”första graviditet” igen men vi gjorde verkligen det bästa av allt av den tiden =) Om jag blir gravid igen så kommer det nog gå mycket fortare eftersom Lou kommer få fokus och det inte är lika nytt och spännande med allt.

Vi körde i alla fall ett benpass. Älskar att träna ben och det är typ det ”jobbigaste” så lika bra att börja där. Vi körde ändå  rätt lugnt eftersom att det var längesedan och det är viktigt att känna av kroppen. Allt kändes i alla fall jättebra och jag fick bra kontakt. Nästa gång ska jag köra rygg. Jag ska verkligen försöka träna dom dagar min kille jobbar hemifrån och bara lägga Lou innan jag drar + få in något på helgen. Jag mår ju så himla bra av att träna! Väldigt kul att vara igång i alla fall. PUSS

Hi babes! This morning (hehe at lunch ok) I went to the gym finally. With Vickan! Love to go to the gym with no make up and just do it. It’s so nice to work out before doing anything special. I’m training better, when I am not fixed, haha. In any case, we got a real nostalgia trip because last time we were in this gym we sat both with our pregnant bumps. It’s a bit sad that we’ll never get a ”first pregnancy” again but we really did the best of all that time =) If I get pregnant again, It will probably go faster because Lou will get the focus and it’s not the same new and exciting with everything.

We trained legs today. Love to train legs and it’s kind of the ”hardest” so just good to start with that. We did a quite calm workout because it was long ago and it is important to feel the body. Everything was really good and I got good contact. Next time I’ll do back. I’ll really try to train those days my guy works from home and just put Lou before I leave + get a workout on the weekend. I feel so good when I workout! Very fun to be back at it anyway. KISS

4 reaktioner på “BACK AT IT AGAIN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.