FRIYAY

Hej fina! Imorse började jag dagen med en ögonmask och kände mig fredagsfin (!!!) och ett nytt serum. Kolla min IG story om ni vill se :* Sen begav jag mig med Vickan & Erik på en lunch på SAND’s presskontor för att kolla in deras vårkollektion. Blev lite fel i huvudet när jag är helt inne i vintern nu, men wow vilka fina grejer som kommer komma!

Efter det så gick jag och Vickan på stan en sväng men insåg att ingen av oss behövde shoppa något (living la vida loca på mammapengen) så vi åkte hem. Nu sitter jag och bockar av lite jobb och strax ska jag städa lite här hemma. Älskar att städa inför helgen och ha det fint hemma. Tycker att vi har det väldigt städat hemma för att ha bebis och jag mår så bra av att ha ordning runt mig. Om det är kaos hemma kan jag inte fokusera på att jobba. Jag är dock inte i närheten av lika pedant som min kille, stackarn! Alltid jobbigt att vara den mest pedanta i ett förhållande haha. Men när Lou börjar leva rövare här hemma får vi nog vänja oss med lite mer kaos 😉

Hello cuties! This morning I started the day with an eye mask and felt friday fresh (!!!) and a new serum. Check out my IG story if you want to see: * Then I went with Vickan & Erik on a lunch at SAND’s press office to check out their spring collection. Got a little wrong in my head when I’m completely in winter now, but wow what nice stuff that will come!

After that, me and Vickan went on a turn in town but realized that neither of us had to shop anything (living la vida loca on the mummy money) so we went home. Now I sit and check off some work and then I’ll clean a little here at home. Love to clean before the weekend and have a nice home. Feel that we have a very clean home for having a baby and I feel so good about having it like that around me. If it’s chaos at home, I can not focus on working. However, I’m not near as pedantic as my boy, poor man! Always hard to be the most pedantic in a relationship haha. But when Lou starts to going loco at home, we’ll probably get used to a little more chaos 😉

3 reaktioner på “FRIYAY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.