LÖRDAG

Hej babes! I helgen har jag varit så JÄVLA trött, så därav mitt uteblivna bloggande, sorry <3 I lördags när jag vaknade så grät jag av trötthet, var verkligen inte ledsen, bara matt. Innan jag hann säga god morgon till min sambo och beklaga mig sa han att han skulle ta Lou på natten så jag kunde sova ifred. Känns så hemskt att vi inte sov i samma rum, men eftersom Lou lever rövare på natten är det svårt att sova oavsett vem som går upp. MEN – på söndagen vaknade jag 10.45 och känner mig som en ny människa. Vi ska börja göra så på helgen när det behövs nu tänkte vi.. Har alltid varit sjukt anti att inte sova bredvid varandra, men just nu när jag är så fruktansvärt trött och behöver återhämta mig lite.

Eftersom jag var så himla död så gjorde min kille något han vet alltid muntrar upp mig, pannkakor. Hur bäst är han inte? Efter att vi suttit i soffan hela dagen och sett film och bara tagit det lugnt så åkte vi till min killes bror som bjöd på så sjukt god pasta. När vi åt så åt Lous yngsta kusiner så sjukt fort (hon har 4 st på min killes sida) och jag tänkte att dom ville gå och leka. Så vänder jag mig om och då har dom skyndat sig för att dom ville vara med Lou. HUR söta? Alla Lous kusiner är så himla fina med deras lillkusin. Så gulligt att se och så glad att vi har så fin familj runt oss.

Haft en väldigt lugn & skön helg, i fredags kom Vickan & Erik & Ellie hit och kollade Idol + vi grillade. Perfekt helg helt enkelt när man behöver vila lite! Idag har jag kört 110% sen jag vaknade, har så mycket roligt jobb i veckan och Lou är en liten ängel som låter mig jobba på 🙂

Hi babes! This weekend I have been so very tired, so no blogging, sorry <3 On Saturday when I woke up, I cried out of tiredness, really was not sad, just dull. Before I told my boy my good morning, he said he would take Lou at night so I could sleep. Feeling so terrible that we did not sleep in the same room, but because Lou is a bit crazy at night it’s hard to sleep no matter who goes ups. BUT – on Sunday I woke up at 10.45 and felt like a new person. We’ll start doing this weekend when needed.. Always been sick anti not to sleep next to each other, but right now when I’m so terribly tired and need to recover a bit.

Because I was so dead, my guy did something he knows always cheering me up- pancakes. How best is he? After sitting on the couch all day watching movies and just relaxing, we went to my boy’s brother who had made such a good pasta. When we ate, Lous youngest cousins ​​ate so fast (she got 4 on my bf’s side) and I thought they wanted to go play. Then I turn around and then they hurried because they wanted to be with Lou. How sweet? All Lous cousins ​​are so beautiful with their little cousin. So cute to see and so glad we have such a nice family around us.

Had a very peaceful & happy weekend, on Friday Vickan & Erik & Ellie came here and watched Idol + we grilled. Perfect weekend simply when you need to rest a little! Today I’ve worked 110% since I woke up, have so much fun work this week and Lou is a little angel that lets me work on 🙂

10 reaktioner på “LÖRDAG”

 • C skriver:

  Förstår dig helt o hållet när det gäller sömnen! Fy för att inte få sova 🙁 Vår tjej är nio månader o i början tog jag alla nätter eftersom min man jobbade heltid. Efter några månader stod jag inte ut mer. Han tog en natt/vecka – så skönt att få sova ut! Nu jobbar vi båda deltid o tar varannan natt. Vi sover då i varsitt sovrum, så att den som ska jobba dagen därpå är utvilad. Kuuuuul… ? haha, vi är medvetna om att det är tillfälligt o nödvändigt för att vi ska orka jobba, men tråkigt såklart! Som att vara särbo typ ?

  • Anna skriver:

   Vi tänker lite tvärtom; att den som är föräldraledig måste vara utvilad, då det jobbet är betydligt viktigare än våra ”vanliga jobb”. Och mer krävande, iallafall vår lilla unge. Men är man busschaufför eller kirurg så måste man såklart vara utvilad, hehe.

 • Sannah Petersson skriver:

  Vart är bordet ifrån? Kram ❤️

 • Wysteriia skriver:

  Åh det är ju så hemskt att vara så matt så man gråter. Nu har jag inga barn men har varit så av livet överlag för några månader sedan. Vilken tur att ni kan göra så du får sova mer. Sömn är så viktigt! ♥

 • Mica skriver:

  Hej! Försökt leta på din blogg och insta utmanat lyckas – var kommer stolarna ifrån som står i matsalen? (Inte dom i köket alltså) ???

 • Malin skriver:

  Jag tycker han kan ta fler nätter i veckan. Varför är det viktigare att han är pigg på dagen? Du har ju både barn och jobb. Han borde kunna ta henne 2-3 nätter utan att benämas som hjälte!

 • Hej :) skriver:

  Hej! Jag fick barn för snart 4 månader sen.
  Jag väger lika mycket som jag gjorde innan min graviditet, 53 kilo. Men jag upplever att jag blivit bredare vid höfterna och min mage är inte lika ”platt” som innan. Inte så konstigt kanske men Jag går ner ”överallt” i kroppen förutom i magen, vet du vad det beror på eller vad man kan göra åt det? Jag tränar cirka 5 gånger i veckan, just nu kör jag mer pass eller kondition, ibland styrketräning också.
  Jag ammar och är väldigt söt sugen men försöker att dra ner på det så mycket som möjligt! Kan även tillägga att jag äter ”vanlig” mat, äter potatis, ris, pasta, kött till osv.
  Har läst att det kan ha med det att göra men samtidigt man måste ju äta?!?

 • Amanda skriver:

  Jag önskar att sambon kunde ta dottern ibland under natten men grejen är att jag måste väcka honom när hon vaknar och då är det ingen mening. Jag vaknar jättelätt men det tar ett tag att somna om och sambon är inte så lättväckt… så, jag försöker sova med henne en gång om dagen vid lunch. Då är jag någorlunda pigg under natten när/om hon vaknar men ikväll somnade hon kl 21 så jag hoppas hon sover hela natten och strax ska jag lägga mig också 🙂

  • Anna skriver:

   Tips är att sova med öronproppar, eller i annat rum, medan partnern sover närmare barnet. Så att han är den som vaknar. Samt att man vaknar lättare när man är inställd på att man är den som ”har jour”. Nu när min man varit föräldraledig så vaknar han alltid före mig om barnet gråter nattetid, det gjorde han aldrig när han jobbade.

 • Emma skriver:

  Tycker ni ska dela upp fler nätter i veckan. det blir inte hållbart annars. Jag och min kille delade lika. Att få åka iväg på jobbet som din kille gör kan vara mer återhämtande än att vara hemma hela dagen med ett barn. Det kommer han nog märka om han är pappaledig en längre period. 🙂 Ni måste se till att Hela familjen (inklusive du alex) mår så bra som möjligt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.