HANGOUT AND HAIR

Hej fina! Igår va Marre & Marcella här med barnen och åt middag med oss. Så mysigt <3 Dom fixade mitt hår efter middagen och blev så himla nöjd! Gjorde lite mörkare botten och ljust framtill. Ni får se mer av det sen =) Klippte också av allt slitet, SÅ skönt. Har liksom inte klippt mig sen i februari innan Lou kom bortsett från allt hår hon slitit av haha! I alla fall en jättemysig kväll som alltid när vi hänger.

Idag har dagen gått i ett och nu halvligger jag i soffan. Ska koka lite pasta och äta middag framför tvn. Så skönt! Måste bara säga att Lou sov helt jävla sjukt inatt. Hon åt inte på 8 h (vaknade en gång vid 4 o åt välling kl 00 och ville bara ha lite vatten för att direkt somna om) sen åt hon 8 och sen sov vi vidare till 10.30(!!!!) o hon somnade kl 20 igår. Fyfan vad nice det var. Vi hade även en hantverkare här vid tidigt imorse som min kille stod med utanför sovrummet men vi båda sov oss genom det hehe. Trötta tjejer! Vi får se hur hon sover inatt, man kan ju hoppas att det upprepas 😉 Hon behöver inte sova till 10.30 men att hon inte vaknar svintidigt och vägrar somna om utan mat. Hon behöver ju eg inte mat på natten så jag hoppas att hon snart sover sig genom den.

Ni som har barn- i vilken ålder började era barn sova i eget rum? Vi ska skaffa babymonitor nu och sen när vi känner oss mogna för det ska hon få inviga sitt rum. Dock känns det som att det är smidigast att göra det när hon sover genom natten så slipper hon vakna av oss när vi lägger oss.

11 reaktioner på “HANGOUT AND HAIR”

 • Janett skriver:

  Hi Alexandra! All of my two children were born in their own room from their birth. From the age of 7 weeks of age, from the age of 6 weeks old, the nights pass through. Both are nutritionist. Perhaps the night was overwhelmed because I used to sleep for the first time? I do not know I’ve been thinking a lot about this But every child is a different parent to be a great tactical game … Especially in the first year, but I think you’ve figured out this. I recommend Tracy Hogg’s book about child rearing, which helped me a lot. If you think you can read it. Puss, Janett

 • Miriam skriver:

  Vilken lyx med frisör hem till dig – det är du verkligen värd! Svar på din fråga – vi flyttade in vår dotter till eget rum när hon var 8 månader. Insåg då att vi nog båda stört varandra under nätterna…haha.

 • Malin skriver:

  Superfint! Men du, varför vill du ha henne i eget rum redan? Hon är ju bara bebis så liten del av era liv! Njut i stället!

 • SF skriver:

  4 månader!

 • C skriver:

  Vi flyttade ut vår flicka till eget rum när hon var 6 månader. Hon vaknar dock runt kl 04-05 o vill komma över till vår säng 🙂

 • Sara skriver:

  Dagtid har vår son sovit i sitt eget rum sedan han var nyfödd. Sedan började han sova natten i sitt eget rum när han var ungefär sex månader ?

 • j skriver:

  Angående din trötthet.. jag vet hur det är! Har haft så hela mitt liv eller typ sedan jag blev tonåring iaf. Tagit prover, gjort add-utredning men inget fel på mig.. Behöver sova minst 10 timmar på natten och även någon timme på dagen. Börjar tvivla på om jag skulle orka med barn nu alltså.

 • Mikaela skriver:

  Vår kille är 1år och först nu tänkte vi flytta in honom i eget rum. Han har sovit hela nätter sen han var 4 månader och alltid sovit jättebra i vårt rum, så vi har inte känt behovet av att flytta honom. Nu tänkte vi dock testa för vi saknar att småprata med varandra innan vi ska sova och kanske se en film i sängen :).

 • L skriver:

  älskar samsovning! vår tjej e snart fem och vi sover fortfarande i samma rum för det mesta. det är så mkt bondning som sker på natten. liksom en tredjedel av hennes tid som jag annars missar. älskar gos och nu typ nattliga konversationer om drömmar som uppstår nu. Började dock med samsovning enbart pga att jag sov bättre när hon var nära och slapp gå fram och tillbaka till ett annat rum. sen hittade jag massa forskning som fick mig övertygad i hur himla bra det är för anknytning mm. går ju att hitta olika lösningar som gör att man får sova nära sin partner ändå. tex ha en säng/dagbädd i ett annat rum, för mer vuxna aktiviteter osv 😉

 • Emma skriver:

  Strax innan min dotter blev 1 år flyttade vi till en större lägenhet och hon fick ett eget rum. Jag hade nog velat att hon skulle fått eget rum tidigare då vi störde varandra under natten.. Nu är hon 2,5 år och oftast vaknar hon inte under natten men det händer såklart, så man får nog räkna med att vakna under nätterna ett tag 😉 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.