LOU UPDATE – 7 months

Hej fina! Så sjukt att den här lillan är 7 månader? Eller, jag kan inte föreställa mig livet innan henne så känns som att hon varit med så länge, men samtidigt har det gått fort att hon har växt. Hon är nu 7 månader och ca 5.5 månad korrigerat (dvs när hon skulle födas egentligen). Nu ligger hon här bredvid mig på golvet och gör allt hon kan för att krypa =) Står på alla fyra och gungar fram och tillbaka. Hon kommer framåt en av femtio gung typ, haha. Men hon ger inte upp!!! Varje månad växer hennes personlighet och det blir bara roligare och roligare att umgås. Igår gick vi till en lekpark och gungade, det gillade hon jättemycket. Hon älskar också gröt. Hon har inte riktigt kommit in i det här med maten ännu, men jag stressar inte. När övergick ni helt från ersättning/amning till mat? På natten har hon fått välling ett tag, men jag tror faktiskt att jag ska skippa det om det går. Vi får se! Det har ändå inte gjort att hon sover hela natten så känns onödigt.

Annars är hon en glad och envis tjej. Hon blir så förbannad att hon inte kan krypa, hon slår näven i golvet, haha! Hon är ganska försiktig med människor. Det är inte alla som får ett leende =) Det bästa hon vet är att vara med oss och att bada. Hon har också börjat bli så glad av andra barn. Igår i lekplatsen garvade hon åt alla barn. Jag vill prova öppna förskolan med henne, tror att hon kommer gilla det. Hon älskar också musik. Babblarnas soundtrack, en sockerbagare och ooa hela natten är favoriterna. Det är en ålder nu, känns som att hon är mellan bebis och barn. Hon har blivit SÅ stor. Det gör mig lycklig i själen att hon växer som hon ska i och med vår start. Bästa Lou <3

Hello cuties! So sick that this little girl is 7 months? Or, I can not imagine life before her feels like she has been on for so long, but at the same time she has grown fast. She is now 7 months and about 5.5 months corrected (ie when she should be born really). Now she is lying beside me on the floor and doing everything she can to crawl =) Stands all four and swings back and forth. She comes forward one of fifty times, haha. But she does not give up!!! Every month, her personality grows and it’s just fun and fun to spend time together. Yesterday we went to a playground and tried swings, she enjoyed it very much. She also loves porridge. She has not really come into this with the food yet, but I’m not stressing. When did you go from formula / breastfeeding to food? 

Otherwise, she is a happy and stubborn girl. She gets so pissed that she can not crawl, she slams her fist in the floor, haha! She is quite cautious about people. It’s not everyone who gets a smile =) The best she knows is being with us and taking a bath. She has also begun to be so fond of other children. Yesterday in the playground she laughed at all children. I want to try the open preschool with her, think she will like it. She also loves music. The soundtrack of babblarna and some other swedish songs are favs. It’s an age now, feels like she’s between baby and child. She has grown so big. It makes me happy in the soul that she grows as she should with our start. Best Lou <3

3 reaktioner på “LOU UPDATE – 7 months”

 • Nina skriver:

  Vår bebis älskade all mat från när vi började ge henne smakprov vid 4 månaders ålder. Så redan vid 6 månader åt hon frukost, lunch och gröt på kvällen (amning + lite ersättning däremellan). Nu 7,5 månader äter hon bara ”mat”+ 1 mål välling/dag (mat = fil, gröt, middagsmat, frukt, klämmisar, macka etc). Hon har dock bara ätit ett mål middagsmat vid lunchtid och nu snart kommer vi nog börja ge henne det även på em som middag. Men hon älskar som sagt all mat och jag tror det kan vara väldigt olika hur barnen vill ha det. Jag hade gärna ammat längre, men hon ville inte mer. Så då fick det bli så efter hennes önskemål.

  Lou är btw så himla söt liten tjej <3

 • Elin skriver:

  Är lite nyfiken på hur det funkar med prematurer, alltså utvecklingsmässigt. ”Ska” hon kunna sånt som en 5 månaders kan eller ”ska” hon vara i fas med en 7 månaders?

  Har sett dina instastorys om sömnlöshet. Gud i feel you. Från 2 månader till 8 månader vaknade min son ca 10 gånger per natt och ville amma. Sen plötsligt vände det. Nu har han precis fyllt 1 år och sover alltid hela nätter (från 21-08). Plötsligt händer det!!!! Så håll ut

  • Alexandra Bring skriver:

   Nej man korrigerar det fram tills att dom är 2 år och det är lite olika när dom kommer ikapp! 🙂 åhhhh! Vad skönt att det vänt!!!!! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.