BAKA LITEN KAKA

Hej babes! Igår så gick jag och Vickan till en lekplats med barnen, gick förbi Åhléns och köpte lite kläder till Lou, bland annat en fleece overall som hon kan ha i åkpåsen och sen drog vi hem till mig. Vi skulle baka bananmuffins (som förövrigt är jävligt gott). Först glömde Vickan lägga i mjöl, sen hade ugnen blivit på högsta graden utan att vi märkte det, så därav det fina resultatet ovan! Jag slängde ihop några kladdkakemuffins och sen tog vi dom som inte rymdes i ugnen och la in.

Så tillsist fick vi några muffins till Bonde söker fru, haha! Just nu följer jag flera serier. Tycker det är så nice sätt att slappna av med något lättsmält. Det bästa är ju att Love Island UK finns på tv4 play. Har seriöst saknat det sen jag såg klart förra säsongen i somras. Nu har jag nåt att längta till varje dag (förutom viktiga saker som t ex min dotter, sambo osv såklart haha). Ser också Kockarnas kamp, Helenius hörna, Biggest Looser VIP. Älskar att höst = så mycket bra på TV. Så tråkigt att Idol bara är på fredagar nu!!!

Tack för alla tips om källsortering :* Ni är fan bäst! Ska nog köpa några hinkar från IKEA som jag kan gömma undan. Kommer bli grymt!

4 reaktioner på “BAKA LITEN KAKA”

 • Rebecca skriver:

  ÄLSKAR att någon mer än mig har haft samma längtan efter love island uk! Det är såååå bra och så rogivande??? Händer ju egentligen inte så mycket i varje avsnitt men kan ändå inte sluta kolla, perfekt när min man kollar på förrådsfyndarna eller hockey

  • Alexandra Bring skriver:

   Jag VET! Det är så jävla bra haha1!! Vet inte heller varför, men blir så glad när folk blir kära <3

 • Frida skriver:

  Lyssnade precis på ert senaste avsnitt. Vill bara säga att jag tycker spökpoddar är så tråkiga så håller med dig om att inte göra fler.

  Plus lyssnade på det första ändå pga inget annat att lyssna på, och har hört alla de historierna tidigare när jag var liten. Så inget stämmer så du behlver inte va rädd. Är bara påhitt

  • Alexandra Bring skriver:

   Haha, jag håller med!! Dock för min del blir jag sjukt rädd oavsett, men många älskade det så måste nog vika mig och gå med på ett till….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.