RAINY MONDAYS

Hej babes! Igår började jag dagen med att sminka mig (kolla min highlightade story ”Beauty” på Instagram för alla mina favoriter inom skönhet) och jag hängde med Lou i vanlig ordning. Vi tränade på att krypa och att sitta, hon kommer faktiskt framåt nu även om det är väldigt tungt för henne, haha! Försöker att inte ha henne sittande så mycket förrän hon kan krypa =) Efter det tog vi på oss kläder för det dåliga vädret och  gick till öppna förskolan. Tredje försöket! Igår var det stängt pga sjukdom. Jag tror seriöst inte att det är meningen att vi ska gå dit, det har inte blivit av någon gång vi gått dit nu.

Istället för det så gick jag hem med Vickan till oss och matade Lou. Klämmisar med mat i funkar så mycket bättre för henne. Igår provade hon spaghetti bolognese och det funkade superbra! Senare gjorde jag tortellinigratäng och vi värmde upp rester av pasta så åt Vickan & Erik med oss, mys! Igår hade jag en riktig ”PMS-dag” utan att ha PMS, kände mig lite extra känslig och needy. Är fortfarande för trött för att känna dagens status eftersom en viss person vaknade på lite konstiga tider inatt 😉 OCH jag sov i 12 h  i söndags (!!!!) men det gjorde att jag vände lite på dygnet.

Ikväll kommer mina tjejer Mimmi & Vickan hit, ser jättemycket framemot en myskväll med dom. Nu ska jag ge gröt till Lou! Puss

Hi babes! Yesterday I started the day with my makeup (check out my highlights ”Beauty” on Instagram for all my favorites in beauty) and I was hanging out with Lou in  regular corder. We trained to crawl and to sit, she actually comes forward now, although it is very heavy for her, haha! Trying not to have her sitting so much until she can crawl =) After that, we put on clothes for the bad weather and went to open preschool. Third attempt! Yesterday it was closed due to illness. I seriously do not think we’re meant for going there, it’s the third time we’ve gone there now.

Instead of that, I went home with Vickan and fed Lou. Yesterday she tried spaghetti bolognese and it worked great! Later I made tortellini gratain and we warmed up the remains of pasta so did Vickan & Erik eat with us, cozy! Yesterday I had a real ”PMS day” without having PMS, feeling a bit extra sensitive and needy. Is still too tired to know today’s status because a certain person woke up on some strange moments 😉 AND I slept at 12h on Sunday (!!!!) but it made me turn the hours around a bit.

Tonight, my girls Mimmi & Vickan come here, looking forward to a good night with them. Now I’ll give porridge to Lou! Kiss

4 reaktioner på “RAINY MONDAYS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.