FULL DAY

Hej fina! Igår hade jag en FULLSMOCKAD dag när det kommer till umgänge 🙂 Fanny kom hit med lunch och vi snackade ikapp flera månader, plus att hon köpte med pizza & bullar så det blev extra bra haha! <3 Efter det mötte jag upp syrran & sen Vanessa på Tourns kontor för att ta oss till ett event med Ellos. Efter det promenerade vi hem och jag mötte upp min kille. En stund senare kom Carro & Jonas för att äta middag med oss. Vi beställde hem libanesiskt och tog fram vinet vi fick från Janni & Jons bröllop och smsade den till Janni. Vad man önskar att hon hade varit med!!!! Sen hade vi roliga och djupa samtal fram tills det var dags för föräldrarna att sova.

Så kul och fullsmockad dag! Idag ska jag på ett lunchmöte och podda, men sen ska jag bara hänga med min kille och ta det SÅ lugnt ikväll för i helgen blir det full rulle igen. Nu ska jag gå in och titta till Lou som inte vill sova, förstår jag dock eftersom hon brukar sova om typ 1 h haha! Men ibland vill man tajma t ex möten så hon inte är helt galen! Vi hörs sen PUSS

5 reaktioner på “FULL DAY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.