GÅRDAGEN

Hej fina! Igår mötte jag upp Vickan för att åka på lunchmöte på Eataly. Tog med Lou så tog därför bara den här bilden??? Men det var så gott och SÅ nice! Plus så fint. Måste gå dit snart igen.

Efter det gick jag vi in på H&M Home och jag hittade massa saker jag fotade för att sen försöka planera vart jag skulle kunna ha dom hemma. Ska gå dit snart och handla lite saker hem. Dom hade SÅ mycket fint!!! Vill verkligen få in detaljerna i hemmet nu. Det som gör att jag känner mig helt hemma. Alla våra fönster är typ tomma, haha!

Körde helsvart och mina ”uggs” från Gant trots 16+ grader. Har verkligen inga sköna ”fina” skor utan klack. Vad fan har man? Bara sneakers typ? Har ju mina boots från Acne som jag använder men ibland när man går runt med vagnen vill man bara ha något skönt.

Direkt jag och Vickan kom hem lämnade jag Lou till min kille och vi poddade.

När jag kom hem kände jag ett sång behov av att bara chilla. Så vi spelade tv-spel och hängde. Somnade lite för sent och Lou väckte mig tidigt så ikväll blir det nog en lite tidigare kväll för den här morsan 🙂

5 reaktioner på “GÅRDAGEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.