WEEKEND W HER

Hej fina ni! Idag började vi dagen med ett bad. Det börjar bli lite av en tradition att bada på lördagar. Tog även bort insatsen eftersom Lou sitter så himla bra nu. Hon börjar även bli rätt snabb på att ta sig framåt (med stolt-mamma-mått haha). Så roligt med utveckling! Vi är också strax ur fas 5 vilket jag har tyckt varit en av dom jobbigaste faserna. Lou brukar vara väldigt lugn men hon har känts rätt missnöjd och vissa dagar har jag behövt underhålla henne 24/7 för att hon ska vara ok. Nu börjar det dock lägga sig 🙂 Hennes tänder är en annan historia. Fattar inte hur lång tid det ska ta? Känns som hon får ont varje vecka så jag hoppas dom kikar fram snart. Sen är det bara resten av hela munnen kvar med tänder då haha! Men tycker så synd om henne när hon har ont <3 När hon har riktigt ont smörjer vi med flytande alvedon och det har verkligen varit det enda som hjälpt. Provat frusen mango, kylda bitringar, borsta med tandborste osv men det har inte hjälpt så mycket.

Efter badet tyckte Lou att det var jättekul att torka sig själv. Hon torkade dock mest sig i munnen 😉

Sen har vi bara hängt. Hela veckan har gått i ett så den här dagen var väldigt skön. Att bara få vara, med min tjej. Ikväll kommer min killes familj hit och igår var pappa och hans fru här på middag. Familjehelger är det bästa!

Igår köpte jag lite nya detaljer till hemmet. Ska visa dom sen 🙂 PUSS hoppas ni har en magisk helg!

10 reaktioner på “WEEKEND W HER”

 • Linnéa skriver:

  Lou är så fruktansvärt söt ???????❤️

 • Rebecka skriver:

  Jag tycker att hon liknar dig på sista bilden! Vet inte vad det är som gör det?! Väldigt söt är hon i alla fall ?

 • Stina skriver:

  Det finns en gel som heter multima babyzen msom har hjälpt jättemycket för oss med tänderna. Man kan ha den i kylen och sen smörja på tandköttet.

 • Emelie skriver:

  det roligaste med att lyssna på podden är att jag nu läser inläggen med din röst, typ. Det är mysigt, tycker både du och Vickan har så härliga röster!!!!!! kram ni är bäst <3

 • Lisa skriver:

  Jag har ett förslag till podden som skulle vara intressant – och förhoppningsvis göra skillnad. Är precis som ni en nybliven mamma, och senaste året har jag fått sån klimatångest. Som influencers har ni sån möjlighet att påverka, få människor att tänka till och informera. Konsumtion, resande, köttätande. Ja vi vet att det påverkar, men kanske inte hur mycket. Vi har 2 ton per år och person att släppa ut, men flygandet gör att väldigt många släpper ut 15-20 ton på bara flygresor. Lägg konsumtion, mat, uppvärmning hemma till det. På www,klimatkontot.se går det att räkna ut hur stor klimatpåverkan vi själva gör. Kan ni inte göra detta och prata om i podden? Vi måste göra något nu för att hjälpa vår planet <3333 Kram!

 • Caroline skriver:

  Ska verkligen testa med flytande alvedon! Min 8 månaders bebis har så ont av tänderna! Toppen tips!

 • Sofia skriver:

  Konstig fråga kanske, men hur märker du att hon har ont av tänderna? Vi har ovkså precis tagit oss ur fas 5 som vart tuff här med. Men nu tror jag att det är tänder på g också 🙁

  • Alexandra Bring skriver:

   Hon biter på allt, suger in läppen och biter på den och gnager på fingrarna + blir mest nöjd när jag kliar hennes tänder. Hon dreglar väldigt mycket mer än vanligt också! Kram

 • Lisa skriver:

  Jag tycker det tog flera månader innan den där tanden dök upp! Sen häromdagen så kände jag och jovisst, hej vass som fan-tanden!

  Så nu är jag världens stoltaste morsa och allt det där! Kan rekommendera frusen frukt i smaknappen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.