ON MOM DUTY

Hej fina! Sorry om jag är lite off här men Lou har varit lite extra needy pga dom där himla tänderna som ändå aldrig kommer. Trots att jag jobbar en del under min mammaledighet lägger jag ALLT åt sidan när hon behöver mig, hade inte klarat av något annat. Idag har varit en sån dag. Nu sitter hon i pappas famn och jag rör händerna fritt!

Dagen har verkligen gått i ett idag med min tjej. Hon behöver inte sova lika mycket på dagarna längre så när hon väl sover försöker jag plocka undan all kaos vi gjort, haha! Nu har vi ätit middag här och snart är det dags för Lou att få sin kvällsgröt. Tänkte gå till öppna förskolan med henne idag men jag tror vi båda behövde vara hemma bara! Förra veckan och helgen bestod av så mycket umgänge och jag är ju en sån som behöver få vara lite ensam mellan svängarna. Passade ju bra en dag som denna.

När Lou har somnat ska vi kolla Biggest Looser VIP och sen spela Tetris på Playstation. Jag är en sån gamer, gillar typ bara Tetris haha! Saknar tiderna man körde Nintendo 64 med mariokart och super mario. Vi spelade det hemma VARJE dag efter skolan och höjdpunkten var när mamma körde med oss. Så kul! Spelen som kommer nu för barn är inte riktigt på samma nivå. Älskade också The Sims när vi fick vår första dator. Kunde sitta i timmar. Vilka minnen!!!!

1 reaktion på “ON MOM DUTY”

  • Diana skriver:

    Men ååååååå vilken sötis, fy fasen vad söt hon är!! Dör söthetsdöden <3

    Självklart ska du lägga allt åt sidan om ditt barn behöver dig. Att försöka balansera allt skulle bara sluta med utbrändhet ändå, been there ..
    Många som bränner ut sig nuförtiden med att försöka finnas till överallt, istället för bara hos bebisen. Det är en kort period, sen går det över. 🙂 Njut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.