DAGENS

Hej fina! Wow vilken dag. Dagarna just nu…. Allt annat än lugna 🙂 Jag har precis städat klart köket, hängt & vikt tvätt och nu har jag tid för att jobba innan jag ska ta det lugnt en liten stund tills sängen ropar. Haha, alltså, jag kan förstå att jag tänkte SATAN vad mycket tid jag har för ett tag sen, men nu börjar lilla fröken bli mer och mer krävande och vara mer och mer vaken. Försöker hitta någon balans mellan att vara närvarande & låta henne vara lite själv för att lära sig att leka själv typ? MEN Lou sover bara två gånger per dag nu, jämfört med fyra gånger förut så dagarna försvinner fort 🙂 När hon vill ha uppmärksamhet skriker hon som en katt typ? Vettefan vad hon gör men hon är i alla fall jävligt rolig att hänga med. Dagen bestod i alla fall av en smutsig skrynklig t-shirt, Lou som fortfarande sover i sitt nest fast hon är alldeles för stor för det (orkar inte ta den fajten på natten, måste få sova ikapp lite först) och all mat hon åt. Inte mycket ersättning på dagarna längre, så sjukt!

Jag är så himla glad att jag valde att dra ner på arbetstid innan jag födde. Jag har vissa dagar mycket ångest över att jag ”inte gör någonting”, låter ett företag jag byggt upp och kämpat för bara gå i ide och jag känner att jag tar många kliv bakåt men samtidigt så känns det SÅ rätt. Helst med den sömnbrist jag haft!!! Hade inte klarat av att lägga energin på något annat än Lou den här tiden, och mina sociala medier som jag faktiskt tycker är roligast av allt och dessutom går att kombinera. Idag funderade jag dock lite på vad jag vill med framtiden, och jag vet ärligt talat inte? Jag tänker att jag ska leva i nuet och bara njuta. OM Lou får ett syskon i framtiden är det nog lika bra. Jag har även bestämt att jag ska fortsätta vara ledig/ha Lou hemma tills efter nästa sommar, om det känns bra att Lou ska börja förskolan då. Det känns lyxigt! Det är också lyx att min sambo jobbar en del hemifrån = vi får ofta vara tillsammans som familj.

Något jag lärt mig den här perioden är i alla fall stresshantering. Under graviditeten nådde jag nog rock bottom och jag minns att jag grät när jag vaknade så många dagar pga jag inte fick ihop allt. Jag är så otroligt glad att jag valde att prioritera om och nu kan njuta. Ibland kan några steg bakåt faktiskt vara några steg framåt! Med tanke på att Lou går mer och mer från bebis till barn är jag glad att jag har tid till det hehe. Fatta när hon börjar springa runt här, får typ börja spela in ljudklipp till bloggen eller nattblogga.

5 reaktioner på “DAGENS”

 • Anns skriver:

  Du kanske redan har skrivit det, men hur ofta får Lou ersättning vs riktig mat nu/ hur ser en typisk dag ut för henne med mat? Lou är så söt!!

  • Alexandra Bring skriver:

   Skulle säga att hon får typ 200 ml ersättning totalt på dagen, resten gröt/mat! Det är lite olika varje dag, har inte så mycket rutin på det än. Men alltid gröt till frukost och middag! 🙂

 • Rebecca skriver:

  Testa sovorm istället för nest! Googla bara så hittar du massa ?

 • SG skriver:

  Hur länge sover Lou åt gången nu? Hur många timmar blir det totalt? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.