MY DAY TODAY

Hej fina ni! Idag körde jag och Lou ett race med selfies, haha! Hon tog t o m några själv. Efter att ha gått runt i typ samma kläder i flera dagar kände jag för att byta. Det var på tiden 😉 Lät håret torka av sig självt och satte upp det i en knut, för en gångs skull blev det lite fint svall av det som det känns som att alla andra lyckas med. Mitt hår brukar vara helt kantigt efter hårsnodden.

Idag tog jag i alla fall en mysig promenad med min lille Loki och sen har dagen gått i ett. Jag har poddat med Vickan och jobbat lite, sen har Lou typ suttit fastklistrad på mig hela dagen. Vet inte om det är något hon går genom nu, men hon vill verkligen vara hos mig. När hon skulle äta sin gröt började hon nästan gråta i stolen, slutade med att hon fick sitta i mitt knä för att hon skulle äta något. Nu är min fräscha outfit täckt i torkad gröt. Fancy life!

Jag har varit hemma sen i söndags bortsett från mina rundor med Loki, så imorgon tänkte jag fixa lite ärenden och hämta ut lite paket jag beställt till lägenheten. Lou har vaknat tidigt i veckan för att vara henne, så jag ska försöka lägga mig lite tidigare idag så jag inte är helt över imorgon, behöver verkligen det. Jag tycker det är så tråkigt att somna tidigt så får verkligen skylla mig själv, men det är typ den enda stunden på dagen man bara kan vara så jag känner typ att jag missar saker om jag inte är vaken. Det enda jag missar är typ att slökolla på TV men ibland behövs det också!

5 reaktioner på “MY DAY TODAY”

 • FF skriver:

  så fin!!
  Vart kommer tröjan och byxorna ifrån?

 • Sofia skriver:

  Låter som min kille på 6mån och någon vecka, (bf 8 april) och han beter sig också som att det är tänder på g! Hoppas det och att det är över snart!

 • Viktoria skriver:

  Så fint och tjockt hår du har! Har du tappat något hår efter graviditeten? Själv har jag tappar otroligt mycket! Så tunt och tråkigt det har blivit. Ditt verkar må så fint 🙂
  Känner precis likadant med att gå lägga sig tidigt. Men vad gör man av sin lediga tid egentligen.. slökollar tvn och surfat på mobilen. Inte mkt att missa ju 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.