FREDAGSFIX

Hej fina! Igår åkte jag och fixade naglarna. Det var fan på tiden, hade tappat en (hur det gick till kan ni lyssna om i podden imorgon hehe) och det var så härligt att starta helgen med lite fix. Det var inte det enda fixet. Vi har fått hem massa nya grejer till lägenheten och dessutom kom vår elektriker hit för att fixa nästan allt som finns kvar. Vi gjorde nya gömda uttag i bokhyllan (så nu har vi en laddstation för datorer, podd etc) och så satte vi uttag under fönsterbrädan för vår nya fönsterlampa och för julbelysningen i jul. Min kille har fobi för synliga sladdar och jag tycker att hans lösningar är perfekta. Nu är det bara ett uttag som fattas för en lampa i hallen, sen är allt klart!

Om en månad kommer vår balkong byggas (hello byggkaos IGEN) men efter det är ALLT klart. Kommer kännas så värt i vår! Den balkongen vi har är kvällssol och väldigt tidig morgonsol, men den nya kommer ge oss soltimmar på dagen. Älskade balkongen i förra lägenheten, vi hängde verkligen där hela tiden så jag ser framemot soliga dagar på den nya 🙂 Alla dagens mål kommer alltså kunna ätas utomhus i en lägenhet, life goal. Jag är ingen husmänniska men uteplats är så mysigt så nu får vi vår version av det.

Köpte också med några rönnbärskvistar-ish så nu är det lite höst här hemma med. Tycker det är så kul med lägenheten nu, känns typ sorgligt att vi snart är klara. Har verkligen börjat älska hem och inredning av vår renovering, men det farliga är att man vill ha så många stilar hemma. Måste typ radera Pinterest när vi är klara, haha! Annars kommer jag väl göra om allt igen 😉 Älskar i alla fall vår lägenhet. När vi fixade igår kändes det som att vi flyttade in på nytt och jag blev helt pirrig. Här vill jag bo tills jag dör!

Ser framemot alla minnen med Lou när hon växer upp här och att hon får ha en trygg punkt som förhoppningsvis alltid står kvar. Det är något jag vill ge henne. Min dröm är att hon ska komma hit när hon flyttat hemifrån och hänga i sitt gamla rum, och att det alltid ska kännas som att komma hem.

7 reaktioner på “FREDAGSFIX”

 • Sara skriver:

  Vart fixar du dina naglar? Testat flera ställen i Stockholm men hittar aldrig nåt jag blir nöjd med…Vill gärna slippa att åka dit hela tiden, villiga något som håller! Dina ser alltid så fräscha ut ??

 • Hanna skriver:

  Så underbar lägenhet verkligen!! Hur tänker ni kring ett eventuellt syskon, kommer hen kunna ha ett eget rum i denna lägenhet? Tänkte när du skrev att du vill bli gammal här!

 • Helen skriver:

  Funderar precis som Hanna, hur ni resonerar kring eventuellt syskon. Har ni ett till sovrum? I vilket fall som helst är lägenheten så fin. Vi håller på att renovera vår hall uppe och nere samt trappan, åh som du skriver. Pinterest är farligt ?

  • Alexandra Bring skriver:

   Vi har en femma och det som är kontor nu kan göras om till sovrum. Dock delade jag rum med min syster länge och om Lou får ett syskon hoppas jag att dom också vill dela då det är både tryggt och bra för relationen ?

 • Malin skriver:

  Kan inte du visa hur ni gjort med eluttagen? Håller också på att renovera och hatar alla sladdar som syns!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.