VECKANS PODD

Hej mina fina! I dagarna är det fokus på fix här hemma och Lou har äntligen blivit lite mer ”sig själv” dvs behöver inte hoppa runt med henne och tjoa för att hon ska vara i närheten av nöjd.

I veckans podd pratar vi om att jämföra sig med andra mammor, när blir man egentligen ”mammig” med alltid ren diskbänk och avancerad mat, Victorias prestationsångest och jakt på en vit vägg. Ja lite om hur det kan kännas när man själv inte känner sig lika ”bra” som andra 🙂 Det tycker jag är viktigt att prata om. Senaste året efter jag blivit mer transparent har jag fått så mycket fin feedback i mina kanaler och jag förstår att det kan kännas hopplöst att bara se alla andras perfekta yta. Ju mer jag tänkt på det har jag själv insett att jag gillar äkta konton som går att relatera till. För mig är det verkligen skönt, jag trivdes inte alls med att ha superfina bilder och alltid känna en press på att leverera det jag trodde andra ville se. Jag har tappat flera följare som ville se sånt, men jag har istället fått en liten familj med genuina människor som inte bara bryr sig om perfekt yta.

Vår podd är världens finaste gemenskap. Vi blir inte dömda och vi kan sitta och bolla vardagliga tankar, slippa filter och stress. Vi kan skämta (mycket) men också ta upp lite mer seriösa ämnen och få gehör på hur det är att vara lite introvert och känna att man inte levererar socialt. Aldrig hade jag trott att en podd hade kunnat ge så mycket tillbaka <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.