BABYSITTING

Igår var vi barnvakter till Ellie. Första gången!!! Har haft henne någon kort stund när hon var mindre men det här var första helkvällen med mat och allt sånt. Det var SÅÅÅ mysigt & gick superbra. Jag och min kille turades om och fick prova twin life haha. Ellie & Lou är så olika i personligheterna, det är så mycket fart i Ellie. Hon ska överallt. Hon är väldigt rolig att hänga med 🙂 Lou är också rolig såklart men på olika sätt! Det var i alla fall kul att det fungerade så bra och bra att veta för framtiden om man behöver avlasta varandra. Så smidigt att vi bor bredvid varandra också. Vi sa det igår, att vi borde börja göra såhär någon gång om man vill gå ut och käka eller något.

Jag och min kille har i alla fall bestämt att vi ska ha barnvakt i juli, haha! Då ska vi se en film på bio vi verkligen vill se. Once upon a time in Hollywood 🙂 Jag tror det kommer bli den bästa filmen jag sett på länge! Googla om ni inte läst om den.

4 reaktioner på “BABYSITTING”

 • Sandra skriver:

  Kul att ni passade Ellie! Skönt som du säger att kunna hjälpas åt:)

 • Ida skriver:

  Hej,
  Du skriver mycket om hur bra du mår och lycklig du känner dig nu, och att du mått mycket sämre tidigare i livet. Kände du att du mådde bättre mycket i samband med att Lou kom? Eller mådde du bättre tidigare? Jag är i en liknande sits och oroar mig lite över att skaffa barn då jag mått dåligt ganska länge, men samtidigt känner att ett barn med ny sambo hade blivit ett helt nytt kapitel i livet, bort från det destruktiva som vart mitt liv tidigare.

 • Melissa skriver:

  Hej!
  Helt annat tema men måste fråga om vad tycker om er matta? Bra kvalite, något dåligt?
  Är nämligen inne på både mattan och soffbordet <3

  • Alexandra Bring skriver:

   Älskar den MEN den tål inte vatten som alla viskosmattor så man får vara lite försiktig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.