MIN HELG

Ok ska försöka sammanfatta helgen här. Är så ledsen i efterhand att jag inte plockat upp mobilen så mycket, men samtidigt glad att jag varit i nuet och njutit. Jag har haft såna underbara dagar med många av mina favoritpersoner <3 I fredags körde vi vår fredagstradition dvs Idol & häng med Vickan och Erik + kidsen.

I lördags hade Janni event med tema Monaco. Tog dom här bilderna när jag kom hem för tänkte att jag måste ha någon bild i alla fall, haha! Jag och Vickan lämnade barnen hemma och hade så jäääävla kul.

Det var skaldjursfrossa, massa annan god mat, dansare och typ 100 drinkar som kom in. Jag nöjde mig med lite bubbel dock. Dricker inte sprit och skulle hem till Lou sen. Men hade sjukt roligt och det var kul att hänga med Vickan utan våra +1, det här är andra gången vi gör nåt sen dom kom. Sanne hade lämnat Frasse hemma också. Vår lilla mammagrupp! Det var i alla fall ett riktigt Jampan-event och massa härliga tjejer.

På kvällen åkte vi till min killes brorsa, käkade hemlagat indiskt som var SÅ gott och bara kollade film och snackade. Det var supermysigt som vanligt. Lou hade dock svårt att somna och blev så ledsen påväg hem sen slutade det med att hon vaknade från och till fram tills 06. Min stackars kille kämpade på och jag märkte inget, sov så gott hehe!

På söndagen kom Janni hit och det var så mysigt. Vi satt och snackade flera timmar. Min kille gjorde pannkakor och vi åt massa gott. Saknar verkligen att ha Janni nära <3 Hoppas att hon kommer till Sverige snart igen!

På kvällen kom Vickan, Erik, Sanne & Jacob hit och vi käkade middag. Alla barnen somnade och Frans sov i vår säng. Ville att dom skulle lämna kvar honom men det gick tyvärr inte genom 😉 Det var väldigt mysigt och vi pratade om allt från förlossning till djupa samtal och massa skratt. En perfekt söndag helt enkelt!

Igår åkte vi hem till Marre & Marcella som bjöd på supergod mat och efterrätt. Vi stannade tills Lou vaknade för ”nattmat” och den här gången så somnade hon direkt vi kom hem och det gick jättebra. Vi kollade gamla bilder och pratade massa minnen. <3 Vi åt varma hallon, glass och kladdkaka till efterrätt. Älskar varma hallon och glass. Riktig nostalgiefterätt!

Har haft en så himla perfekt helg med familj och vänner jag saknat. Hade önskat att jag kunde pausa tiden den här helgen!

1 reaktion på “MIN HELG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.