FAVORITER MOT TORR HUD

Hej babes! Vilken mysig dag jag haft med Lou. Hon levererar verkligen just nu. Lyckades t o m mata henne idag utan att hon blev arg! Vickan kom förbi och vi spelade in veckans podd. Den blev riktigt skojig faktiskt, vi kör en liten utmaning. Ni får lyssna på söndag helt enkelt.

Men – till det jag tänkte skriva om! Det är så lätt att glömma bort att dela med sig av tips men vet själv hur uppskattat det är. Jag blir så torr i min hy på vintern och tyvärr hör jag inte till skaran som smörjer in mig varje dag och är sådär piffig som vissa kan va. SÅ här är mina bästa tips för kroppen! Duschcremen är med olja i och luktar SÅ fräscht. Mamma hade den hemma och jag köpte hem den sen blev jag hooked. Efter att jag duschat använder jag Elizabeth Ardens eight hour cream fast i olja. Man sprutar den över kroppen bara och sen drar jag lite snabbt med handen bara för att få överallt. Den luktar h i m m e l s k t. Den är ganska dyr att köpa i butik, men såg att det fanns flera sajter som sålde den mycket billigare. Älskar den! 🙂

Förutom kroppen är jag noga med att smörja in mitt ansikte. Imorse la jag på en ansiktsolja jag fått i nått bud så nu är mitt ansikte väldigt återfuktat. Dock är jag lite försiktig med olja i ansiktet, men jag var så himla torr! Jag hatar att sminka mig om min hy är torr, blir bara helt frasig typ så jag försöker att alltid komma ihåg att återfukta som bara den.

2 reaktioner på “FAVORITER MOT TORR HUD”

  • Mimmi skriver:

    Älskar dina tips!! Allt ifrån skönhet o kläder till göttig mat. Bästa när inlägget dessutom har bilder på världens goaste bebis <3 Du är verkligen en så grym mamma! Heja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.