TILLBAKS PÅ GYMMET

Gissa om det känns bra att vara igång! Jag tränade först i torsdags, och sedan igår igen. Min plan är att jag ska börja köra igång på riktigt. Det har varit lite svårt för mig att hitta motivation då jag skiter i allt ytligt, bryr mig inte längre om att jag ”känner mig för smal” eller om allt hänger lite, haha! Jag är så sjukt bekväm i min kropp och förut var jag så himla rädd för att känna mig smal och det hjälpte verkligen till att träna. Under graviditeten var jag så motiverad pga jag ville göra allt jag kunde för att kroppen skulle må bra och att ha kraft till förlossningen. Sen blev det bara en dipp. Dessutom har jag inte velat stressa tillbaka, och har tänkt att det får komma när det kommer. Nu efter 8 månader känner jag att jag landat i vår nya vardag, sömnen är lite bättre och sen är jag med på noterna att träna när tillfälle ges istället för att försöka ha någon slags planerad träning med sällskap. Jag fick för någon vecka sedan känningar i höften och min rygg känns som att jag är 75. Det räckte för att jag skulle bli taggad igen!

Jag har lagt upp en ny kategori i mina stories på Instagram där jag tänkte försöka dela lite övningar etc när det är lugnare på gymmet och jag kan filma. Eftersom jag tränar själv är det mission impossible att fota som jag gjort tidigare, så jag hoppas att det funkar 🙂 Vi har två gym i närheten och ett är öppet 24/7 vilket är helt perfekt. Dock känner jag av förkylningen som hela familjen har så vi får se hur det utvecklas. Hoppas att jag slipper den! Men – sålänge jag är feberfri och inte har ont i halsen kan jag köra lite lugnt. Visste ni att lågintensiv styrketräning kan ge samma effekt som sömn på lätta förkylningar etc? Men pulsen får inte stiga. Och har man feber/ont i halsen ska man absolut inte träna. Har också anmält mig till en träningsform en gång/vecka där jag kan ta med Lou. Berättar mer om det när jag provat på!

Det var så pinsamt igår. Jag HATAR om folk ser när jag fotar mig själv. Helt sjukt egentligen eftersom att jag sen postar bilderna för massa människor, haha. Men – jag skulle ta en selfie så gick jag mot duscharna och så tittar jag upp från kameran och ser en naken kvinna inne i bastun som är helt ångad som kollar på mig. Inte så konstigt kanske eftersom jag sprang runt med kameran och letade ljus, men jag blev LIVRÄDD och skrek till. Så pinsamt. Jag skyller det på våra spökpoddar…..

Är det någon fler som bara sitter och väntar på att köra igång? Känns det rätt, kör! Tycker faktiskt inte att man ska känna sig tvungen till något när man nyss fött. Det är en sån mysig tid och allt annat kan vänta om man inte känner för det såklart. Jag har haft lite ångest för att jag vet att jag kommer starta på ruta 1 när det kommer till styrkan och allt jag kämpat för med min ojämna kropp, men å andra sidan har jag helt enkelt inte varit där och då finns det ingen mening för mig med det. Allt går ju att bygga upp igen, får se det som en rolig mission! 😀 Nu är jag i alla fall JÄVLIGT taggad!!! Blev så glad av miljön på gymmet. Träna har verkligen varit en sån stor del av mig och min lycka så det är verkligen ett happy place. In med hörlurarna, lyssna på musik eller podd och bara vara i min zon för en stund. Nu när jag inte tränat har jag tänkt att jag bara behöver sitta och ta det lugnt när den tiden finns, men jag mår så himla mycket bättre av att komma ut och aktivera mig lite. Träningsglädjen är tillbaka mina vänner <3

7 reaktioner på “TILLBAKS PÅ GYMMET”

 • Emma skriver:

  Det kommer gå så snabbt för dig att få tillbaka musklerna, muskelminnet är verkligen fantastikt! Kul att du har hittat motivationen igen!

 • Amanda skriver:

  Hejja hejja! Jag fick ihop 4 pass förra veckan men den här helgen var man bakis och inser att fyfan vad äckligt man mår efter alkohol. Ska nog hoppa på den här ”trenden” som Isabella Löwengrip och skippa alkoholen helt, MEN förhoppningsvis får jag ihop 3 pass nästa vecka när sambon tar alla 3 barn, jippi – haha ?

 • Alex skriver:

  Hej! Fick precis som du barn för ca 8 mån sen. Köptr gymkort i somras. Har försökt gå till gymet 2 ggr i veckan. Men av ngn anledning känner ja sista tiden när bebisen sover för kvällen vill ja ba va lr ba umgås med min man. Min man säger gå när ja Kmr hem från jobbet. Men då vill ja va med min familj. Känner du så här ngn gång? Tips på att komma över de? Kram

  • Alexandra Bring skriver:

   Ja så känner vi också, men vi tränar snabba effektiva pass och nu körde vi på helgen och resten av tiden hängde vi så det gjorde inget 🙂 men på vardagarna kommer jag köra när han kommer hem, så kan vi umgås sen!

 • Johanna skriver:

  Träningsglädjen är ju så viktig 🙂

 • Karin skriver:

  Kul! Hoppas att träningen kommer att gå bra. Och hoppas att det blir bra med din onda rygg. Minns från förut att din rygg blev så mycket bättre med styrketräningen. Kramar!

 • Natalie skriver:

  Är du utbildad pt? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.