ETT ÅR SEDAN

Kollade genom min mobil för exakt ett år sedan. Då skulle jag och Vickan spela in en teaser till podden men fick prestationsångest så efter typ 4 h försök gav vi upp, haha! Så sjukt att vi snart poddat ETT HELT ÅR! Några idéer på vad vi kan köra för att fira vårt årsavsnitt?

Hittade också en bild på magen. Jag tror jag måste varit i vecka 18? Lou var lätt att dölja i början. Eller väldigt länge faktiskt. Tråkigt länge, haha! Jag hann typ göra nån haul där man såg min mage annars gömde jag den. Ingen som sa något heller. Det var lite skönt men ändå tråkigt. Tänkte ju att jag skulle avslöja det när magen sundes men fick istället pressa ut den för ”fina gravidbilder”. Hade verkligen ingen aning om hur olika det kan vara för alla, och från dag till dag. Fortfarande besviken att jag aldrig hann dra gravidkortet i nåt sammanhang 😉

Den här vintern känns som att den kommer gå så mycket mer långsamt än förra. Varje vecka när det kom upp en ny vecka i appen var man taggad och hade nedräkning. Nu är det såklart roligt att följa Lous utveckling på utsidan men det var också en mysig tid!!! 🙂 Vi får mysa på här i mörkret tills våren är tillbaka. Så roligt med Lous första jul. Tror dock att det är roligast för oss, för henne kommer det bli en vanlig dag med paket. Ni som har barn, har ni gett era barn julklappar när dom är så små? Jag vill ge henne något bara för sakens skull men känns lite överdrivet att ha värsta paketöppningen.

3 reaktioner på “ETT ÅR SEDAN”

 • Sandy skriver:

  Våran dotter var bara 12 dagar gammal förra julafton och så då hade vi inga klappar till henne, familjen gav t.ex babygym, och sånt som behövdes som vi inte skaffat 🙂
  I december blir hon ju ett år så då blir de något paket, och sen till jul då men vi har bestämt att försöka att ge saker som hon behöver/ kommer ha användning för under kommande tid, pulka (vi bor i Norrland) lammskinn, ullfilt, gåvagn, böcker, vinterskor m.m istället för att bara köpa en massa leksaker och slå in bara för mängden skull. Men såklart blir det väl något söt gosedjur och någon leksak 🙂

  • Monika skriver:

   Vi gav inte heller våra barn någon julklapp när de var så små bara för sakens skull…tänker på att det kommer tids nog:)

 • Kat skriver:

  Min syster gav inte heller hennes små barn julklappar. Det var mer vi mostrar, mormor osv som gav julklappar till dom! Så tror det är helt okej för föräldrar att inte ge när dom är så pas små:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.