INTE SÅ SPÄNNANDE HELG

Hej fina! Det här sammanfattar väl ungefär vår helg. Inget smink, myskläder och lugnt. Jag har dock tränat både lördag & söndag vilket har varit så himla skönt. Nu kan jag säga att vi alla är förkylda här hemma, men fortfarande inget ont i halsen eller feber så håller tummarna att det bara är en lätt förkylning 🙂

Eftersom jag inte fick ha tv i sovrummet har jag insett att min jobbdator i kontoret även fungerar som filmdator hehe 😉 Jag och Lou bäddade upp med kuddar och täcke sen såg vi lite film. Inte direkt så att hon orkade kolla någon längre stund, men jag fick en försmak på hur jag kan tänka mig att det blir i framtiden när vi kollar film ihop <3 Längtar!

Den här helgen har gått i ett med en sjuk tjej att tillfredsställa. Alla rutiner är som bortblåsta och vi är bara glada att hon äter mycket oavsett tid på dygnet. Igår somnade hon 18 och sov till 07 imorse, så trött. Hoppas hon blir frisk snart! Läste att barn på förskola under vintern blir förkylda i snitt var tredje vecka. Så jag antar att det bara är att vänja sig! :))))))

Kollade vädret imorse att det ska vara grått ute hela veckan. Så tråkigt men får försöka göra det till något mysigt. Man blir ju lite låg av mörkret. Hade faktiskt förträngt hur det är. Men det är bara 1 månad kvar till julpynt så försöker fokusera på det!!!!! Älskar jul! Ser så mycket framemot att pynta vår lägenhet och köpa gran. Det var en av dom första sakerna vi bestämde, vart vår gran skulle stå haha! I matsalen. Har även tänkt ha juldukning framme hela dec. Ska maxa den månaden.

2 reaktioner på “INTE SÅ SPÄNNANDE HELG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.