DAGENS TRÄNING

Hej fina! Såhär glad blir man av träning, haha! 🙂 Idag provade jag på BE.CORE för första gången. Dom hade en speciell camp för nyblivna mammor. Nu har det ju gått ett tag för mig men ville ändå göra rätt från början och fokusera på att aktivera bålen. Det var superbra tränig och 100% bålaktivering. Perfekt! Plus att jag kan ta med Lou om jag måste = ingen ursäkt.

Har verkligen träningsvärk i hela kroppen. Lyckats köra 4 pass på en vecka nu. Jag är en riktig allt eller inget-människa så det är lika bra att köra igång direkt. Dock tar jag det mycket lugnare på mina pass nu för att jag ska känna efter noga. Kör mycket bål själv också och runt höfterna för att komma tillbaka 🙂 Känner mig sjukt taggad på att få en stark bål och en bra hållning med stark rygg! Det är mina träningsmål just nu sen får vi se vad nästa blir. Känner redan att jag sträcker på mig lite extra bara för att jag kör igen. 8 månader av hösäck är förhoppningsvis över.. nu måste jag verkligen äta något, blir så sjukt hungrig av att vara igång igen och magen kurrar haha. Vi hörs sen! Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.