FUN DAYS

Hej babes! Wow vilka dagar jag haft. Det är FULL rulle här hemma och inte många stunder över 🙂 Men jag har haft världens mysigaste dag.

Imorse ringde klockan 07 och jag hade en vision av att jag skulle göra mig i ordning ifred och sen lämna Lou sovandes i sängen för att åka på Sannes event. Verkligheten blev att Lou redan var vaken och morgonen blev inte så lugn 😉 Slängde på smink och försökte skynda oss men blev ändå väldigt sena och dessutom glömde jag packa blöjor men det gick ändå bra.

På eventet var det riktigt härlig stämning, fick se Sannes nya kollektion som är SÅ fin. Det var massa mysiga tjejer där & även massa bebisar <3 Allt gick bra förutom när det skulle vara meditation och Lou ville ta över showen, haha! Lou somnade en stund så då satt jag kvar och hängde med Frans. Han är SÅ mysig!!!! Har haft världens mysigaste dag med min tjej förutom när jag drog till gymmet en sväng. Vi har lekt, badat och bara haft en skön dag. Plus att Lou ställde sig själv i badkaret genom att hålla i kanterna?! Inga fler lugna stunder här hemma inte!

Fick också ett paket med kläder jag beställt till Lou från Zara. Bland annat outfiten som såg ut exakt som min & det svarta ni ser på bilden. Dom hade massa fint som känns lite mer ”barn” än bebis om ni fattar. Lou är ju lite större nu och är inte lika taggad på fluffiga onesies även fast det är väldigt gulligt.

Nu sitter jag i soffan och andas. Ska snart gå in till sovrummet och meditera + läsa. Har så svårt att somna tidigt och nu när Lou vaknar tidigt behöver jag somna tidigare än 01 om jag ska funka som människa. Hoppas ni haft en fin torsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.